Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben buraya yazıyorum , Hasan kalıcak , Bozok gidicek.Tahminim bu ve Turabi tarafı azalmış olucak biraz , ama Bozok bu allstarsda performans olarak iyi birşeyler yaptı onun yerine sahra veya begüm yollanmalıyken bunların olmasına bir akıl karı cevap bulamadım.Ve Hasan'ın performans dediği mantıkta neden begüm yazılmıyor onuda anlamadım.Turabi veya Hasan taraftarı değilim , ama Pascal Nouma ve Anılı destekliyorum :D

Kanlı bıçaklı adamlar oyun kazaninca sarmaş dolaş oluyor. Adamın biri 50 atasözü ezberleyip yarismaya gittim diyor. Kurgu ama seyrettiriyor meret.

Benim ilk survivorlarda en begendigim bölüm eleme kismiydi. Son ikiye kalan yarışmacılar düelloya çıkardı. Seyir zevki açısından da hakkaniyet açısından da bu uygulama yapilmaliydi bence.

Adama resmen düşmanımızsın diyorlar adam hala performansa göremi yazacak :D Hasan dokunulmazlık oyunu kazandırdığı zaman kendileri kaybettiği zaman kimse Hasanı veya özlemi tebrik etmedi sinsi sinsi bakıyorlardı.Ama 1 oyun verince laf oluyor.Hatta 1 oyun bile vermedi dün Turabide 2 kez kaybetti , nadyada kural ihlali yaptı.Nadya türkçe dinlemek istemiyormuş. Yapma ya :DOrada Hasan da derdi o zaman ben ingilizce duymak istemiyorum diye. Hasan adada kalacak her türlü.Bence abartılacak bir şeyde yok.Hasan sessiz kaldı vb. Hasan fragmanda da diyor ilk harekette karşılığını alırsınız diye.

Hasan madem bu kadar kötü biri neden kendi senesinde adı 1 kez bile yazılmadı.Bu survivorda Nihat ında olmasını çok isterdim açıkçası Hasan yalnız kaldı.

Gerçek hayattaki insanlarda aynı böyle , işler yolundayken sırtınızı sıvazlarlar ama zora düştüğünüzde sırtınızdan vururlar.

Son düzenleme:
[DOUBLEPOST=1429714707][/DOUBLEPOST]
Adama resmen düşmanımızsın diyorlar adam hala performansa göremi yazacak :D Hasan dokunulmazlık oyunu kazandırdığı zaman kendileri kaybettiği zaman kimse Hasanı veya özlemi tebrik etmedi sinsi sinsi bakıyorlardı.Ama 1 oyun verince laf oluyor.Hatta 1 oyun bile vermedi dün Turabide 2 kez kaybetti , nadyada kural ihlali yaptı.Nadya türkçe dinlemek istemiyormuş. Yapma ya :DOrada Hasan da derdi o zaman ben ingilizce duymak istemiyorum diye. Hasan adada kalacak her türlü.Bence abartılacak bir şeyde yok.Hasan sessiz kaldı vb. Hasan fragmanda da diyor ilk harekette karşılığını alırsınız diye.

Hasan madem bu kadar kötü biri neden kendi senesinde adı 1 kez bile yazılmadı.Bu survivorda Nihat ında olmasını çok isterdim açıkçası Hasan yalnız kaldı.

Gerçek hayattaki insanlarda aynı böyle , işler yolundayken sırtınızı sıvazlarlar ama zora düştüğünüzde sırtınızdan vururlar.
Ben pek anti hasancı turabici değilim ama biraz işe objektif bakıyorum.Adama düşmanımız diyorlar ama Hasan performansa göre eliyorsa performansa göre elicek sözünün eri olcak yani benim izlenimim yanlış değilse gönüllülerde şuan en kötü 2 performans begüm-sahra birini yazıcak geçicek , 1 adada birşey yapmıyorlar kendi yararlarına olsa dahi kızlar yatmakta master yapıyor , özlem savaşıyor mesela parkurlarda onu yazmasın performansa göre ama bu ikisi performansı kötü bunları yazıcak ama yazmıyor neden Hasan sözüyle çelişiyor adaletli bir izlenim vermiyor şuan gözümde , ha ama çıkar derse sahra ve gizemle aram iyi olduğu için yazmıyorum , adada taraf olduğum kısım azalmıyor derse anlarım.
Oyun olaylarını pek aşırı izliyemediğimden tek performansa göre değerlendirme yapmıyorum.Nadya Türkçe dinlemek istemeyebilir bunu şöyle anlamalıyız kız bi anda sağ sol yukarı sıçra alçal aşağı gibi 5-6 kelimeyi birden parkurda ezberleyip yapmak yerine bildiği ingilizce kelimeyle ilerlemesi en mantıklı ve nadya-bozok ikilisi hızlıca bitirdi parkuru benim gördüğüm , olaya objektif ve mantıksal olarak realist bakmak gerek.
Hasan'a kötü demiyorum , ama sadece üslup diyerek bu bozoğun üstüne gitmemeli bozoğun çok boş hareketleri var hepsinden üstüne gitmeli , bozoğun performansları beğeniyorum sonlarda hasanında iyi gibi ama ikiliden hangisi gitse bilemiyorum.Bence begümü erkenden göndersinler :D bir Merve Aydın performansını karşılayan hiç kimse yok , sahrada potansiyel eski ilk survivorında vardı şuan yok , merve aydın performans çalışmış belli gelmeden ama merve aydınında en son hal hareket tavırları beni bir kız için iğrenç tiksinç geliyor yani kızmı ne belli değil..

Son düzenleme:
Herkez Hasanmı bozokmu gider diye konuşuyor,bugün ya özlem giderseeeee?olmucak şey değil haftanın birincisi özlemi aday yaparsa özlem gider.Aynı şey sahra içinde geçerli.

Ozlemin oy potansyeli yuksek.son haftada ilk 5 teydi yanilmyrsam oy siralamasinda.bozok herzman sonlardaydi.buyuk ihtimal bozok gider gibi duruyor.

Herkez Hasanmı bozokmu gider diye konuşuyor,bugün ya özlem giderseeeee?olmucak şey değil haftanın birincisi özlemi aday yaparsa özlem gider.Aynı şey sahra içinde geçerli.
İnş sahra gider özlem kalsın kız çabalıyor en azından , şu yapmacık tavırları varya tvye çıkınca çıkıyor herhalde yok yenildim diyor başlıyor ağlamaya , yok bağırıyor yok ortalığa vuruyor sinirlendim diyor bunu yapan Berna , Sahra , Seranay ,Merve aydın bu 4üne bulaşmış yenilince deli taklidi yapmalar ekranda çok kalmadan , Özlem arkadaş bikere görmedim yapmacık hareketini , şu sahrayı gönderselerde kurtulsa ada

Son oylamalara bakınca bozok gidecek gibi görünüyor. Tahminen hasan birinci olup turabi der. Nadya ise normal şartlarda sahra der ancak özlem in oy potansiyelinin düşük olduğunu düşünüp bozok u riske atmamak için özlem der diye düşünüyorum. Zira bozok, turabiyle konuşmasında karşısına özlem i istemişti. Valla Hasan ı destekliyorum ama sahra giderse de uzulmem, evlat olsa sevilmez :)

Aynen yukardaki iki mesaja katiliyorum,
Millet Turabiye , bozaka , hakana takmis ama adamlar savasiyor aralarindaki olaylarda bu isin tuzu biberi :)
ama sahra gibi tipler asil mide bulandiran ......
Adamliga durustluge gelince , bana gore bir tek Dogukan Manco adam gibi adam gorunumu veriyor

Vay be nola Sahra nin ismini deseymis Nadya,
sahra sms siralamasinda Bozogun altinda kalmis bu hafta
Neyse Bad Boy Bozok un kalmasina sevindim sahsen ........

Bence bu bozok un kilo verdikçe raul meireles e benzemesi topik olur :)
Screenshot_2015-04-26-23-46-03.png

Anıl çok zayıflamış fıss diye sönmüş çok suluydu vücudu zaten before&after yapılınca daha iyi anladım.. hasanda 20 kg vermiş vaybe..

Ya Hasan gruplara ayrılmadan önce performansa göre değerlendiriyordu.Adama hakaret eden insanları yazması kadar doğal bir şey olamaz.Adama küfür edicekler adam hala performansa göremi yazıcak Allah aşkınıza :D Nadya yolcu zaten..Hasan oyunlara sonradan girince açılamıyor.Bu isim yazma işinde asıl Nadyayı suçlayın.Hasan bilerek yağlı geldi yarışmaya kendiside söyledi ki adam gördüğünüz gibi 107 kg ve supplement kullanmıyor.Şüphesiz birleşme en çok Hasan' a yarayacak :D

Back
Yukarı