Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Berna ne kadar akıllı bir insan Doğukan Pascal'la ingilizce konuşunca Berna Doğukan'a 'yanlış çeviri yapıyosun sus ya konuşmıycaksın Pascal'la' diye Doğukanın önüne geçti açıkçası Berna yeniden elene bilir çünkü bir çok yarışmacıya ağır hakaretler de bulunuyor gene bu hafta ünlüler çok kötüydüler ama ben açıkçası ünlülerden en iyi olarak görebildiğim Hakan olduğunu düşünüyorum Merve Oflaz da elense hiç bir sorun olmaz çünkü çok oyun kaybediyor kızlardan da yine performans bakımından Merve Aydın ve Berna iyi yarışıyor erkeklerden Hakan ve Pascal Gönüllülerde Turabi,Nadya,Sahra,Hilmicem ve Hasan iyi yarışıyor ama görücez kim All Star olacak ve sanırım Survivor haftanın 5 günü yayınlanıyor artık iyice fanatiği olduk ;)

Gün geçtikce Hilminin tavır hareket ve özellikle konuşmaları Turabiyemi benziyor? Yoksa banamı öyle geliyor?Hilmi konuşurken sanki Turabi konuşuyor hissi veriyor.
ben de aynı düşünüyorum..
insanoğlunda bir hastalık vardır..diğer herkese karşı kötü ya da kırıcı da olsa arkadaşınsa görmezden gelirsin..
hilmicem.in mert adam vs geyikleri yapmasının ilk sebebi bence bu..
diğer sebebi de hilmicem'in olgunlaşmamış ergen karakteri devam ediyor..muhtemel en güçlünün yanında oldu diye düşünüyorum.yani rakip olmak yerine arkadaş olmayı tercih etti..
adayı psikolojik olarak şekillendiren açıkça turabi..

buarada turabi rating kazandıracak hareketlerin de ötesine geçerek rating kaybettirecek hareketler yapıyor..acun.un da bunun farkında olduğunu düşünüyorum..
kimi görsem turabi yüzünden izleyesimiz gelmiyor diyorlar..

Yarışmada dengeler çok bozuldu,gönüllüler bariz bir şekilde daha güçlü,ünlülerin yarış kazanması zor görünüyor.
Şu anki görüntü;gönüllüler bulk yaparken ünlüler VG yarışması öncesi katı definisyon diyeti yapıyorlar:)Açlıktan sürünüyorlar.

Anıl'a acayip sinir olmaya başladım artist, o ayak 3 aydan önce iyileşmez, kabullen ve git kimsenin vaktini boşa harcama, kimsenin rızkını yeme. Bi insan bu kadar yüzsüz utanmaz onursuz olamaz, adam gibi onurunla çekil yarışmadan. Ünlülerde Merve Aydın ve Hakan olmasa hiç kazanamayacaklar. Doğukan'da iyi ama elinin ayarı yok. Karşı takım açık ara daha iyi. Sahra ilk hafta sakatlanmasaydı, Merve Aydın zor kazanırdı, orada ki bayanlardan hiçbiri Merve Aydın ile yarışacak kalibrede değil, onun gibi atletizm sporunu yapmış biri olsa hatta amatör bile olsa Merve Aydın yine kolay kolay oyun alıp takımı ateşleyemezdi.
Sporcu olup sporcu olmayanları yendikten sonra böbürlenmek, müsabık bi sporcuya hiç yakışmıyor. Orada en iyi yarışan, sporcu olmaması ve yaşına rağmen Bozok'tur. Duygu sağolsun adamın üzerinden tv8'de fazladan mesaiyle algı yönetimi yapıyor. Hayatımda Duygu gibi çirkef bi bayan daha görmedim. Evlerden ırak yemin ederim. Gönüllüleri destekleyen biri olarak, Ünlüleri daha güçlü beklerdim, Cengiz, Ümit karan vs.
Gönüllülerde murat ve geçen sene ki yiğiti beklerdim, Turabi ve Taner yerine. Allstar olmamış bu. Zater Star yok ki All'u olsun.

I believe in Fitness

Genel olarak izleyiciler Hilmicem'in Turabi tarafından kandırıldığını, gözünün boyandığını düşünüyorlar ama esas olarak Hilmicemin Turabiyi kullandığını düşünüyorum.
Nedenine gelirsek; bir insanın çok farklı türden arkadaşları olabilir ve bu arkadaşlarına göre az buçuk ortamına göre harekette edebilir ancak Hilmicem'inkisi çok abartı. Murat ile gösterdiği efendi, eğitimli iyi aile çocuğu nere Turabi ile gösterdiği kenar mahallenin bıçkın delikanlısı nere. Bir insanın kişiliğinde bu kadar oynama olamaz bence. Şahsen, ne Murat ile ne de Turabi ile gerçek kimliğini yansıtmıyor. Esen rüzgara göre yönünü seçiyor. Şampiyon olduğunda Murat'ın oyları kendisine gitmişti kanka olmaları vesilesi ile. Şu anda da Turabi elenirse Turabinin taraftarları kendisine oy verecekler. Ki Turabi'nin elenmesi gayet olası. O kadar uyarı almasına rağmen hala sözlerine dikkat etmiyor. Kaç sefer "Hakan davşanı" diye söyleniyor ki davşan ile aslında yavşak demek istediği çok net bence.

ben de aynı düşünüyorum..
insanoğlunda bir hastalık vardır..diğer herkese karşı kötü ya da kırıcı da olsa arkadaşınsa görmezden gelirsin..
hilmicem.in mert adam vs geyikleri yapmasının ilk sebebi bence bu..
diğer sebebi de hilmicem'in olgunlaşmamış ergen karakteri devam ediyor..muhtemel en güçlünün yanında oldu diye düşünüyorum.yani rakip olmak yerine arkadaş olmayı tercih etti..
adayı psikolojik olarak şekillendiren açıkça turabi..

buarada turabi rating kazandıracak hareketlerin de ötesine geçerek rating kaybettirecek hareketler yapıyor..acun.un da bunun farkında olduğunu düşünüyorum..
kimi görsem turabi yüzünden izleyesimiz gelmiyor diyorlar..
alakası yok çoğu kişi turabi ve hakan için seyrediyor çünkü kavga gürültü olunca reytingler yükseldi hatta yüksek reytingli dizileri geride bıraktı paramparça karadayı gibi tüm bunlarda turabi ve hakan kavgasından ve hasanında buna dahil olmasından sonra oldu sadece yarışmalar olsa atışmalar olmasa kim seyreder ki ha adada olsam başka kişilerle arkadaş olurdum orası ayrı ama turabi ve hakanı ekranlarda seyretmek hoş oluyor zaten gönüllülerde başrol turabi ünlülerde hakandır

Eğer reenkarnasyon varsa Hasan'ın bir önceki hayatında peygamber olduğunu düşünüyorum.
6 aylık kızının resmini goremedi diye küfür yağdırdı adam, madem bu kadar duyarlı bir babasın ne işin var orada. Nadyada matematikten fizikten bahsediyor ama aldığı oyunu verdi kural ihlalinden, o hataya neden pay bicmiyor.

Ünlülerden Hakan Hatipoğlu,Pascal Nouma,Doğukan Manço,Berna Canbeldek,Merve Aydın ve Serenay Aktaş çamurun içine bunalım zor şartlar da yarışıyorlar ada hayatında hayatta kalmaya çalışıyorlar Anıl Tetik ise tam anlamıyla yarışmacıların kazandıklarıyla ve Dominik de ada da tatil yaşıyor ne güzel hayat be :D o zaman Ahmet Dursun neden gitti anlamadım arada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorum ama neyse yarışmayı seviyoruz ve izliyoruz Anıl Tetik de bu gidişle büyük ödülün sahibi olursa hiç şaşırmam :D Gönüllülerde ise Hilmicem kesinlikle fişek gibi yarışıyor çok hızlı Hilcem de büyük ödüle kalabililr Turabi yada Hilmicem arasın da kararsızım :D

Bu arada bozok'un 10 küsür sene önceki halini görünce mevlam guzelce yaşlanmayı nasip etsin dedim.
PicsArt_1429650821502.jpg

Insallah bozok gitmez.....
hasana uslubu muslubu gosterdi :D

Nadya kadar sinsi birini gormedim.kendiside hatadan puan verdi hic lafini yapmiyor.ortalik bulandirmaya calsiyr,turabiye sultanı goremeycksin vs diyip hasanlarin ustune salmaya calsdi,turabi gelmedi bozok geldi gaza.
hasani severim,sakin adam.ama ordada cok pasif kaldi,o kaliptasin bi yuru ustune biraz.sert bakiş at birsey yap.çok oy kaybedecek hasan bu hafta,turabi 1.olur yine malesef.

Ödülde gördüm bu arada Hakan'ın eşi ne güzelmiş Allah bi yastıkta kocatsın da inanılmaz şirin bi kız. Abi orası bi yarışma bu arada Hasan ne yapsın kavga mı edecek adam mecbur sabrediyor. He bunları dışarıda sittin sene yapamazlar Hasan'a ama orada bişey yapamayacağını bildikleri için sallıyorlar.

Nadya kadar sinsi birini gormedim.kendiside hatadan puan verdi hic lafini yapmiyor.ortalik bulandirmaya calsiyr,turabiye sultanı goremeycksin vs diyip hasanlarin ustune salmaya calsdi,turabi gelmedi bozok geldi gaza.
hasani severim,sakin adam.ama ordada cok pasif kaldi,o kaliptasin bi yuru ustune biraz.sert bakiş at birsey yap.çok oy kaybedecek hasan bu hafta,turabi 1.olur yine malesef.

Kardesim bunlar hep bizans :) Bu grek milletinin özelliği bu. Grek kelimesinin latincede hilekar, sinsi, sahtekar ve sozune guven olmayan vb. anlamlara geldigini ve zamaninda yunanli isadamlarinin yuklu miktarda paralar odeyerek bunlari sozluklerden sildirdigine dair lakirdilar duymustum.

Hasan, Begüm, Özlem, Doğukan ve Serenay a daha bir sempatim var ya da onlar diğerlerine göre daha bir insana benziyor. Sebebi bu olabilir. Striptizci Turabla ile yine bir dansçı olan kankası Tilkicem e zaten fena halde gıcık oluyorum. Hakan'ın sempatik gelen tek tarafı Turablaya olan nefretim. Berna, meyve aydin ve pascal i saykolar olarak ayrı bir gruba aldım. Anıl ın ise yatarak birinci gelmesi saçma gelse de hakanın çenesiyle ilintili muhtemelen, zira Anıl sakatlanmadan 26 oyun oynamış ve sadece 9 galibiyeti var. Sağlam halinden de bir hayir yok ki burdan bir çıkış yakalasın. Sahra ise Turabla nın kadın versiyonu. Bu kadar çirkef kadın görmedim. Hasan a oy kaybettirdigini düşünüyorum. Bozok a gelince aslında yaşına göre iyi performansı var ama karakterden kaybediyor. Oyun kazaninca yaptığı bogurmeler, izleyenlerde ister istemez antipati yarattı. Turabla nın 40 yaş üstü versiyonunu canlandırıyor bir nevi. Bu zamana kadar yapılan oylamalarda bozok, taner in bile altında yer alıyordu. Paçayı kurtaracak mı merak ediyorum.

Back
Yukarı