neverbackdown.
Üye
bileği bükülmez dev HASANN
Bu oyunda turabiyle hasanı karşı karşıya görmek isterdim..

ben de aynı düşünüyorum..Gün geçtikce Hilminin tavır hareket ve özellikle konuşmaları Turabiyemi benziyor? Yoksa banamı öyle geliyor?Hilmi konuşurken sanki Turabi konuşuyor hissi veriyor.
alakası yok çoğu kişi turabi ve hakan için seyrediyor çünkü kavga gürültü olunca reytingler yükseldi hatta yüksek reytingli dizileri geride bıraktı paramparça karadayı gibi tüm bunlarda turabi ve hakan kavgasından ve hasanında buna dahil olmasından sonra oldu sadece yarışmalar olsa atışmalar olmasa kim seyreder ki ha adada olsam başka kişilerle arkadaş olurdum orası ayrı ama turabi ve hakanı ekranlarda seyretmek hoş oluyor zaten gönüllülerde başrol turabi ünlülerde hakandırben de aynı düşünüyorum..
insanoğlunda bir hastalık vardır..diğer herkese karşı kötü ya da kırıcı da olsa arkadaşınsa görmezden gelirsin..
hilmicem.in mert adam vs geyikleri yapmasının ilk sebebi bence bu..
diğer sebebi de hilmicem'in olgunlaşmamış ergen karakteri devam ediyor..muhtemel en güçlünün yanında oldu diye düşünüyorum.yani rakip olmak yerine arkadaş olmayı tercih etti..
adayı psikolojik olarak şekillendiren açıkça turabi..
buarada turabi rating kazandıracak hareketlerin de ötesine geçerek rating kaybettirecek hareketler yapıyor..acun.un da bunun farkında olduğunu düşünüyorum..
kimi görsem turabi yüzünden izleyesimiz gelmiyor diyorlar..
Nadya kadar sinsi birini gormedim.kendiside hatadan puan verdi hic lafini yapmiyor.ortalik bulandirmaya calsiyr,turabiye sultanı goremeycksin vs diyip hasanlarin ustune salmaya calsdi,turabi gelmedi bozok geldi gaza.
hasani severim,sakin adam.ama ordada cok pasif kaldi,o kaliptasin bi yuru ustune biraz.sert bakiş at birsey yap.çok oy kaybedecek hasan bu hafta,turabi 1.olur yine malesef.
Hayretler içerisindeyim, bizim milletin psikolojisi ciddi bozuk.Insallah bozok gitmez.....
hasana uslubu muslubu gosterdi![]()