Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taner'e iyi oldu.Sürekli beni yazmalarındaki amaç performans falan değil bunları geçelim diyordu.Adam performansının düşüklüğünü nasıl ört pas ediceğini şaşırmıştı zaten.Turabi hıyarıda diyor bu kadar sözden sonra beni söyle.Ulan daha ilk hafta duygunun karşısına arkadaşlık şarabından içtik falan diyip Hilmiyi çıkartıyon.Tamam adam istedi de kendine bu kadar güveniyon o zaman ''Yok bunu arkadaşım istese bile yapmam kendim çıkarım'' deseydin ya.Ha 1. oldun diye çıkarılma ihtimalin yoktu bunu dile getirseydin bari.Beş para etmez Turabi.

Hasan bir oturuşta 50 yumurta yediğini idda ediyor. Ben sabah 5 haşlanmış yumurta beyazı ve 1yumurta sarısı 2yumurta beyazlı bol lor peynirli omlet yiyorum azmıdır protein alımı için bir oturuşta 50 yumurta yemek zararsızmıdır zararsızsa yiyebilirim bu aralar gelişim alamıyor gibi hissediyorum.

50 yumurta sarısız 150 gram sarılı 300 gram protein bir öğünde 25-30 gram protein alabiliyorsun en fazla. Gerek yok. 30 yumurta nedir yahu zaten başka kaynaklar da kullan da amino asit çeşitliliği olsun.

Gönüllüler bu kafayla giderse daha çooook aç kalırlar,team ruhu kalmamış,hırslarının kurbanı olmuşlar.
Not:ben bunu yazdığımda ödül oyunu henüz bitmemişti.

Turabi bilmem kaçıncı kez Survivordan elenmesine neden olacak hareketlerde bulunuyor ama gene de devam edebiliyor.
Özellikle bu akşamki programda Turabi ve Hilmicem utanmazlıkta çığır açtılar.

ÖZLEM tek attı tek :D oflaza resmen üfledi , serenayada tek attı :D çok güldüm ya

Turabi Hakana yenilince amma çamur yaptı haaa!!neymişşşşşş neymişşşş???kapasiitesinin %1 ini bile oynamamış neymişşşş??yine diskalifiye olmaktan korkmuşşşşşş!!!ha ha ha ha ha ha! Hakan resmen dövdüüü ha ha,size bişiy diyimmi bu turabinin içi kofti bişiy yok bunda:):) ha ha ha

Programı düzenli izlemem takip etmem ama arada geçenlerde turabinin hareketlerini görünce hasana 10 SMS attım helali hoş olsun da . Benim Anlamadığım bu millet bu uckagitci ***** niye hala boyle oy veriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Hasan ve Doğukan oyununa yarıldım.Hele Doğu'nun 300 Spartalıdan fırlamış gibi yaptığı hareketler harbi iyiydi.Hasanda güldü zaten.:D

ben açıkcası şuanlık turabi hilmicem hakan sahra nadya ve bozok ve berna'yı tutuyorum biraz tuhaf oldu ama programa renk katan insanlar bunlar diğerlerinin adaya renk kattığı yok özellikle gönüllülerde turabi ve sahra ünlülerde hakan ve berna olmasa sıkıcı olur açıkcası hiç seyretmem bugün oyum berna'ya

Back
Yukarı