neverbackdown.
Üye
Doğukan haklı baba göre de.
Doğru Hakan Serenaya ''Sölerim onlara beni yazarlar senin için kendimi ateşe atarım'' derken Serenay ''Sen cesur adamsın''78. bölümün tanıtımını izledim şimdi Serenay Doğukan'a ''Sen 1 hafta daha adada kalmak için arkadaşını satarsın'' diyor.Bu kadar arkadaşlığa değer veriyorsan 1 gün önce Hakan sana ''Sölerim onlara beni yazarlar senin için kendimi ateşe atarım'' derken neden ''Yok olur mu öyle şey'' demedi ? İnşallah bugünkü dokunulmazlığı kazanırlar ve Serenay gider.Doğukan haklı valla adam kimi yazacaktıda bu kadar kızıyorlar.Serenay zayıf halka gitmesi gerekiyor.
Hakan beklediğim gibi kuvvetli matematiğiyle 3 hata yaptı, serenay ın kafa yapısını çözemedim
Normal şartlarda bu dörtlüden hilmicem elenir derdim ama turabi nin oyları hilmi ye gideceğinden seranay a yol görünüyor zannedersem..
Doğukan bey Hakan söyleyeceğini söyledi sonra arkasına dönüp de gitti bir şey söyleyemeden gidersin böyle derken bunu da gör bugün gönüllüler kaybetti ki eğer sadece Merve aday olsaydı ve Gönüllülerden bir aday daha çıktıktan sonra Meyvenin zaten oyları yüksek Gönüllüler 3 Ünlüler 4 olacaktı Hakan geçen yıl olduğu gibi Serenay Merveyle kafa kafaya gelmesin Doğukana Hakan Meyveyle beni yazın dedi ama eğer Serenay giderse Doğukan sayesinde Ünlüler 3 Gönüllüler 4 olacak takımını azaltmış olacak Doğukan neden önce Serenayın sonra Hakanın üzerine yürüdü şaşırdım vicdan azabımı duyuyor belki Doğukan ben Survivor da arkadaş edinmeye gelmedim diyor sms de en düşük oy alan yarışmacı survivoru kazanacağını zannediyor belkide Mervenin arkasından çok konuştu geçen günlerde sonra Merveyle beraber Survivor da yakın göründüğü yarışmacıları konseye koyuyor mutlaka geçen günlerde gruplar arasında Doğukan hep ikili oynadı belki Meyve de ortada kalırsa şaşırmasın Hakan Doğukanı ne zaman ateşe attı ? mutlaka kendini haklı çıkaracak bahaneler buluyor Turubi gene oylama da lafını iyi koydu Doğukana Gönüllüler iyi oylama yaptılar Doğukanın takdiği ünlülere yaramadı ve Serenay giti ve kendi takımını eksitti Serenay dürüst konuşup gitti![]()
Biz dostumuzu arkadan vurmayız dedi Hilmicemin isminin yazılı olduğu kağıdı yırttı oyunu Hasana kullandı Hilmiceme oyunu kullanmadı en çok Turabi Hilmiceme daha yakın ancak kafa kafaya gelirlerse ikisi aday olursa rakip olurlar
Babası ne dedi de kaybetti merve merak ettim. .