Abi neden oyle dusunuyorsun, bir konusma filan mi dikkatini cekti?[Arkadaşlar Survıvor Allstar ın şampiyonu belli oldu şampiyon Hakan olucak,yani şampiyondan kastım kıbrısında şampiyonu Hakan olucak,bunu hakanı tuttuğumdan yada taraftar olduğumdan felan değil.Acun onu şampiyon yapıcak Hakan çok iyi olduğu için felan değil.
Acun Hakanın şampiyon olmasını istediği için olucak.
Bu yazdığımıda tarihiyle bir kenara yazın
Birinci belli ikinci kim?
Acunun ünlülere ve özellikle hakana yakınlığından,turabiyi hakana karşı korumasından ve en son ödül oyununda nba maçı odulunde daha oyun oynanmadan unlulerle gidicez bu odule tavirlarindan boyle bir kani olustu.Hakan acunun üvey evladı gibi koruyup kolluyor.Abi neden oyle dusunuyorsun, bir konusma filan mi dikkatini cekti?[
+100000[DOUBLEPOST=1434009493][/DOUBLEPOST](cirkef) Merve kazanmasin yeter ki,
baska kim kazanirsa kazansin
(kim=Turabi/Hilmi)![]()
+100000(cirkef) Merve kazanmasin yeter ki,
baska kim kazanirsa kazansin
(kim=Turabi/Hilmi)![]()
Hilmiyi ben Turabi ile arkadaşlık kurduğundan dolayı sevmiyorum.. sonuçta "Herkes sevdiği ile beraberdir." diye bir söz var.. Şahsen ya Hasan yada Doğukan 1. olmalı diye düşünüyorum ben, tabi her ne kadar ikisininde bir kaç yanlışını görmem rağmen, gerçi hepimiz insanız hata yaparız kusursuz insan yoktur, ben onları daha çok 1.liğe yakıştırıyorum.. Ha şimdi bu ikisinden biri bi yanlış yapmış olabilir survivor'da, ben her bölümünü öyle fanatik gibi izlemiyorum, ancak dışarıdan görünüş ve genel karakter özellikleri açısından bakarsak bence bu ikisinden biri hakediyor..Bence Acun Hakan'ı seviyor değil Turabi'yi sevmiyor.Geçen senede bu senede yaptığı her hareketinde uyarıda bulunurken inceden adama gömüyordu.Hakediyoda zaten.En çok kazanmasını istemediğim kişi Turabi'dir.Bir adam bu kadar itici,bu kadar gıcık olur mu ya ? Bence bu sene Hilmi ya da Hasan birinci olucak ama Hilmi olucak gibi geliyor.
Hilmiyi ben Turabi ile arkadaşlık kurduğundan dolayı sevmiyorum.. sonuçta "Herkes sevdiği ile beraberdir." diye bir söz var.. Şahsen ya Hasan yada Doğukan 1. olmalı diye düşünüyorum ben, tabi her ne kadar ikisininde bir kaç yanlışını görmem rağmen, gerçi hepimiz insanız hata yaparız kusursuz insan yoktur, ben onları daha çok 1.liğe yakıştırıyorum.. Ha şimdi bu ikisinden biri bi yanlış yapmış olabilir survivor'da, ben her bölümünü öyle fanatik gibi izlemiyorum, ancak dışarıdan görünüş ve genel karakter özellikleri açısından bakarsak bence bu ikisinden biri hakediyor..
Merve SMS lerde hep en son siralardaydi,son iki seferdir hafta birincisi oluyor,ailesi cevresi para basip sms yagdirdiklarini düsünüyorum,yani merve gibi bir karakterin hafta birincisi olmasi ne alaka dimi?