Supplement kullanim whey , bcaa , glutamin. RESIM

Durgan35

Üye
Merhaba, oncelikle 19 yasindayim 1.85 boy 84 kiloyum simdiye kadar sadece protein tozu kullandim 2 fitnes yapiyorum vucudum istedigim sekile girdi yanliz biraz daha hacim istiyorum amacim hacimimi kas kutlemi arttirmak cok agir calisiyorum artik extra supplement kullanmaya karar verdim bcaa glutamin ve protein tozu yararli olucagini okudum forumda ve aldim fakat nasil kullanicagim konusunda bilgim yok spordan once hangisini icicegim hangisini spordan sonra yatarken hicbir fikrim yok forumda az cok dolastim ama istedigim cevabi bulamadim . Yardimlarinizi merakla bekliyorum , cevaplariniz icin simdiden hepinize tesekkur ederim.

Aldigim urunler bunlar ..

Eklentiler

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    181,1 KB · Görüntüleme: 394
weider cok iyi markadır ancak fiyatına gore gereksız bır urun onun ısını gorebılcek bırcok marka var bence ve benımle bu fıkırde bırcok kısı var ornek olarak kullandıgım ve cok etkısını gordugum optımum whey ve muscletech nıtro tech.bence hacım ıstıyorsan nıtro tech al derım ve spordan yarım saat once bır olcek kullan kı ıcındekı kreatınden yararlan spor sırasında bcaa kullanmanı onerırım hem performans hem kas kaybını onlemek amacıyla spordan hemen sonrada bır olcek nıtro tech ve glutamın karıstır ıc :)

Back
Yukarı