7 yıllık sporcu geçmişim var ( voleyboll ve badminton ) daha önceleride belirli aralıklarla fitness yaptım ama 6 aydır tam anlamıyla vg ile uğrasiyorum.. askerliğim dolayısıyla biraz yağlandım..Ne kadar süredir yapıyorsunuz acaba ? Creatine eklenebilir. Yada bcaa - glutamine
Peki kullanımı nasıl yapcam. ben antremandan önce karnitin+ whey antremandan hemen sonra yine whey olarak alıyorumm. boş günlerimde doğal protenlerle besleniyorum.. Şimdi sence bu K.G.T. yi nasıl kullanmalıyım..öncelikle creatin monohidrattan başlayabilirsiniz.bir miktar enerji ve toparlanma gücü sağlayacaktır.genelde saf madde ürünlerde markalar çok önemli değildir.çok rezil bir markadan almayın yeter.kgt alınabilir bir ürün elinizdeki protein tozunun karb ve şeker oranı düşük oldugu için tercih edebilirsiniz çünkü kgt nin bir porsiyonunda 22 gr karb. vardır.
bcaa varken multivitamine ne hacet ? bence öncelkle düzgün bir beslenme(yeterli miktarda kırmızı et balık sebze meyve vs) vitaminler için. öncelikle antrenmandan önce kesinlikle bcaa(whey e gerek yok beslenmen yeterliyse)+creatin antrenmandan hemen sonra istersen kgt kgt den yaklaşık 15dk sonra whey. Not:ben multivitamin kullanmıyormuyum ? kullanıyorum hemde animal pak,anavite. ama arkadaş için şimdi multivitaminden önce bcaa whey ve creatin e para ayırması daha iyi olur. jaked vs. erken şu an daha mono kullanmadan nox a gerek yok bence
ant önce bcaa var whey e gerek yok.onun yerine yatarken ve sabah kalktıgın anda içç çabuk biter dersen en azından yatarken yagsız yogurtıun içine karıştır ye. kgt yi kullanıcam diyorsan antrenman bittiği anda içç.5dk sonrada whey i iç yeterli.creatin monohidrat su tutma yapar onu söyliyeyim .madem kgt almışsın ayrıca creatin almaya gerek yok.creatin mono yerine ant öncesi almak için Muscle pharm creatin al derim..zaten kgt var ant sonrası için iyi.saygılar