Supplement kürüm

bu konu fazla su götürecek gibi..

Aplodan'ın hemen tavsiye edilmeyişi ;
içeriğinin çok komplex olması ve dormant muscle fiber activator (etkisiz kas lifleri aktivatörü) ünvanından dolayı yenilere değil limitine daha yaklaşmış bireylere uygun olmasından ötürüdür diye düşünüyorum..

diez su götüreceği falan yok bastırsın parayı alsın kullansın yeni ne çıkarsa denesin karışmayalım , bizim söylediğimiz boş geliyor insanlara gelsin bakalım önemi yok elbet birgün jeton düşer ama iş işten geçer karaciğer iflas bayrağını çoktan çeker

diez su götüreceği falan yok bastırsın parayı alsın kullansın yeni ne çıkarsa denesin karışmayalım , bizim söylediğimiz boş geliyor insanlara gelsin bakalım önemi yok elbet birgün jeton düşer ama iş işten geçer karaciğer iflas bayrağını çoktan çeker

Herhalde boş gelicek, dolu birşey söylemiyorsunki. Her karşıma geçip nutuk atanı dinleyeceksem halim ne olur sonra? Bu tarz ürünlerin yan etki yapmaması için arkalarında dozajlarını belirtmişler, tek yapman gereken orayı okumak. Hani sen bununla yetinmeyen bir karaciğer aşığıysan gidersin foryou tarzı yerlere enginarın haplara dönüşmüş şeklini alırsın olur biter, hem fiyatı 15 milyon öyle birşey, 2-3 ay gidiyor.
Şimdi senin jeton düştümü Firebird?

17 Yaşında insanlara tavsiye vermeyi biliyosan eleştrileride çatır çatır dinleyeceksin benim senden fazlam var eksiğim yok , her halter kaldıran burda birşeyler tavsiye etse yandık , hocalarımız var , profesyonel olarak ilgilenen büyüklerimiz var , açarsın başlığı alırsın görüşlerini tavsiye edecekse onalr eder sen edemezsin , amino bcaa tribulus gibi birşey değil çünki tavsiye ettiğin şey profesyonel bir ürün , adresi yazıp order yapmakla olmuyo bu işler biz bir supplementi kullanırken 50 kişiye danışıyoruz senin gibi başı buyruk hareket etmiyoruz çünki biz vücut geliştirme sporu yapıyoruz , havuz başı kas gösterisi değil

tartışmayı daha fazla uzatmak istiyosan ikimizinde forum hesabı kapanır , tadında bırakalım , yukarda söylediğim gibi paranı ver istediğini al ama millete tavsiye etme !!!

Herhalde boş gelicek, dolu birşey söylemiyorsunki. Her karşıma geçip nutuk atanı dinleyeceksem halim ne olur sonra? Bu tarz ürünlerin yan etki yapmaması için arkalarında dozajlarını belirtmişler, tek yapman gereken orayı okumak. Hani sen bununla yetinmeyen bir karaciğer aşığıysan gidersin foryou tarzı yerlere enginarın haplara dönüşmüş şeklini alırsın olur biter, hem fiyatı 15 milyon öyle birşey, 2-3 ay gidiyor.
Şimdi senin jeton düştümü Firebird?

Karaciğeri korumak için alınan ilaçlar bile karaciğeri yorabiliyor.Artı bide buna suplemetleri eklersek haliyle yorulacaktır.Yani sadece karaciğer koruma hapları almayla karaciğeri koruyamazsın ama tabiki karar senin istediğini yapmakta serbestsin.

17 Yaşında insanlara tavsiye vermeyi biliyosan eleştrileride çatır çatır dinleyeceksin benim senden fazlam var eksiğim yok , her halter kaldıran burda birşeyler tavsiye etse yandık , hocalarımız var , profesyonel olarak ilgilenen büyüklerimiz var , açarsın başlığı alırsın görüşlerini tavsiye edecekse onalr eder sen edemezsin , amino bcaa tribulus gibi birşey değil çünki tavsiye ettiğin şey profesyonel bir ürün , adresi yazıp order yapmakla olmuyo bu işler biz bir supplementi kullanırken 50 kişiye danışıyoruz senin gibi başı buyruk hareket etmiyoruz çünki biz vücut geliştirme sporu yapıyoruz , havuz başı kas gösterisi değil

tartışmayı daha fazla uzatmak istiyosan ikimizinde forum hesabı kapanır , tadında bırakalım , yukarda söylediğim gibi paranı ver istediğini al ama millete tavsiye etme !!!

Bu nasıl iştir ya, topu at ondan sonra kenara çekil, yok öyle birşey. Bir kere seninde dediğin gibi çatır çatır tavsiye ederim kardeşim! Bundan önce yaptığım tavsiyelere bir uyarı gelmediyse yasal bir ürünü tavsiye etmemede uyarı gelmez. Bak belden aşağıya vuracaksan ne yaşımı öne sür, ne de benim bu sporu neden yaptığımı bilmediğin halde bana havuz başı kas gösterişçisi de. Belden aşağıya vurmayı bende çok iyi bilirim, lafları çıktığı yerin tersine sokmayıda.
Unutmayınki siz benim yaptığım tavsiyeye karşı çıkıyorsunuz, uyarılması gereken birileri varsa düşünceme saygı duymayarak, ısrarlara devam eden sizler olmalısınız. Bunun dışındada söylediklerinizde hiçbir somut bilgi bulunmamaktadır.
Yukarıdada yazdığım gibi söylediklerin tahminden ibaret. Benim hakkımda hiçbirşey bilmeden benden fazlan olup, eksiğin olmadığını söylemen, bana havuz başı gösterişçisi demen buna yeter sanırım.
Bilmem farkettiniz mi ama ben ne kadar konuyu saptırmamaya çalışsamda siz ısrarla olayı farklı yönlere çekmeye çalışıyorsunuz. Yaşımdan, duruşumdan, tavsiye etmemem gerektiğinden, prolardan bahsediyorsunuz. Ama aplodan yok bu saydıklarım arasında.
Aplodan hakkında ne biliyorsun bilmiyorum ama ben kullandım, sitesine girip bilgim dahilinde okumaya çalıştım ve bu ürünü çok yakın arkadaşımada aldırdım, anlıyacağın tecrübeliyim bu konuda.
Adminler konuya el koyacaktır muhakkak ama bir şeyi dikkat çekmek istiyorum:
*Yukarıda firebird'in yazdığı yazıda ilk paragrafı tekrar okuyun, üsluba ve karşındakini tanımamasına rağmen söylediklerine dikkat edin.
*Firebird sana gelicek olursak eğer cevap vericeksen aplodan hakkında bildiklerini ortaya dök, laf kalabalığı yapma, lütfen.
*Proların olması; proların veya bu işi iyi yapıcak adamların doğmasını engellemez. Bilgi herzaman bilgidir, kimde olduğunun önemi yok. Aplodanıda çıkar çıkmaz aldığıma göre bu konuda benden tecrübe olarak çok farkı olan birinide bulamazsınız.
*Son olarak bu mesajda yazdıklarımı ve bir önceki mesajı tekrar okuyunuz, sizce kim 17 yaşındamış gibi konuşuyor?

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen kisisel saldirilardan kacinalim.

uzun süre sindirilen besinler genelde yağlanma yapmazlar..caseinde uzun süre sindirilen bir proteindir..

arkadaşın kürü gerçekten iyiymiş.umarım istediği yerlere ulaşabilir.
ben de hayatımda ilk defa supplement kürü yapacağım.kullanacağım ürünler
nitro-tech, no-xplode, cell mass ve gh max
bunların kombinasyonunu nasıl yapabiliriz acaba?değişik düşünceler var.supplement kullanımı konusunda pek bir bilgim olmadığından pek güvenemiyorum neler önerirsiniiz acaba?

İlk kür için ağır ürünler. İlk kür ve no-xpolde,nitrix ve mega forte kullanımı, bu ilk kürü gerçekten aşmış. Mega forte'nin değerlerini biliyorsundur bu oranlar çok yüksek. Parana ziyan sağlığına yazık, başka birşey değil. İstersen bunun testini de yaparsın, kullan ve hem idrar hem kan testi yaptır göreceksin ki hem kanındaki hemde idrarındaki aşırı protein artışını. Muscletech ürünleriyle ilgili genel olarak içeriklerinde çok sayıda suni kimyasallar var, birçok üründe kullanılan tatlandırıcılar bile zararlı. O yüzden deneyimli forum yazarları birçok ürünü ufak yaşlarda önermiyor. İlk kürde, protein tozu, b kompleks vitaminleri, kompleks karbonhidrat karışımları uygundur. Ancak şuda bir gerçek ki, kişi kendinden sorumludur. Sağlıklı günler dilerim...

bsn kürü güzelde gh max ne alaka onu çözemedim ?

bsn kürü güzelde gh max ne alaka onu çözemedim ?
gh max almak gibi bir niyetim yoktu.arkadaşım kullanıyordu ve memnun da kaldı fakat yaklaşık olarak yarısını kullanıp bana bıraktı ben de kürün arasına sıkıştıralım dedim.şu anda büyüme hormonuna pek de ihtiyacım yok ama biraz atmayalım kullanalım mantığında kullanıcam onu.

Back
Yukarı