17 Yaşında insanlara tavsiye vermeyi biliyosan eleştrileride çatır çatır dinleyeceksin benim senden fazlam var eksiğim yok , her halter kaldıran burda birşeyler tavsiye etse yandık , hocalarımız var , profesyonel olarak ilgilenen büyüklerimiz var , açarsın başlığı alırsın görüşlerini tavsiye edecekse onalr eder sen edemezsin , amino bcaa tribulus gibi birşey değil çünki tavsiye ettiğin şey profesyonel bir ürün , adresi yazıp order yapmakla olmuyo bu işler biz bir supplementi kullanırken 50 kişiye danışıyoruz senin gibi başı buyruk hareket etmiyoruz çünki biz vücut geliştirme sporu yapıyoruz , havuz başı kas gösterisi değil
tartışmayı daha fazla uzatmak istiyosan ikimizinde forum hesabı kapanır , tadında bırakalım , yukarda söylediğim gibi paranı ver istediğini al ama millete tavsiye etme !!!
Bu nasıl iştir ya, topu at ondan sonra kenara çekil, yok öyle birşey. Bir kere seninde dediğin gibi çatır çatır tavsiye ederim kardeşim! Bundan önce yaptığım tavsiyelere bir uyarı gelmediyse yasal bir ürünü tavsiye etmemede uyarı gelmez. Bak belden aşağıya vuracaksan ne yaşımı öne sür, ne de benim bu sporu neden yaptığımı bilmediğin halde bana havuz başı kas gösterişçisi de. Belden aşağıya vurmayı bende çok iyi bilirim, lafları çıktığı yerin tersine sokmayıda.
Unutmayınki siz benim yaptığım tavsiyeye karşı çıkıyorsunuz, uyarılması gereken birileri varsa düşünceme saygı duymayarak, ısrarlara devam eden sizler olmalısınız. Bunun dışındada söylediklerinizde hiçbir somut bilgi bulunmamaktadır.
Yukarıdada yazdığım gibi söylediklerin tahminden ibaret. Benim hakkımda hiçbirşey bilmeden benden fazlan olup, eksiğin olmadığını söylemen, bana havuz başı gösterişçisi demen buna yeter sanırım.
Bilmem farkettiniz mi ama ben ne kadar konuyu saptırmamaya çalışsamda siz ısrarla olayı farklı yönlere çekmeye çalışıyorsunuz. Yaşımdan, duruşumdan, tavsiye etmemem gerektiğinden, prolardan bahsediyorsunuz. Ama aplodan yok bu saydıklarım arasında.
Aplodan hakkında ne biliyorsun bilmiyorum ama ben kullandım, sitesine girip bilgim dahilinde okumaya çalıştım ve bu ürünü çok yakın arkadaşımada aldırdım, anlıyacağın tecrübeliyim bu konuda.
Adminler konuya el koyacaktır muhakkak ama bir şeyi dikkat çekmek istiyorum:
*Yukarıda firebird'in yazdığı yazıda ilk paragrafı tekrar okuyun, üsluba ve karşındakini tanımamasına rağmen söylediklerine dikkat edin.
*Firebird sana gelicek olursak eğer cevap vericeksen aplodan hakkında bildiklerini ortaya dök, laf kalabalığı yapma, lütfen.
*Proların olması; proların veya bu işi iyi yapıcak adamların doğmasını engellemez. Bilgi herzaman bilgidir, kimde olduğunun önemi yok. Aplodanıda çıkar çıkmaz aldığıma göre bu konuda benden tecrübe olarak çok farkı olan birinide bulamazsınız.
*Son olarak bu mesajda yazdıklarımı ve bir önceki mesajı tekrar okuyunuz, sizce kim 17 yaşındamış gibi konuşuyor?