Supplement Önerisi

Yaklaşık 8 aydır spora gidiyorum artık bir 3lü kombinasyon yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum :) Protein tozu- amino ve creatin olarak. Daha detaylı içerikleri çok fazla bilmediğimden dolayı hacim için en uygun kombinasyon nedir sizlere sormak istedim almadan önce çünkü hem paramı boşa harcamak istemiyrum hemde iyi bir beslenme sonrasında güzel bir hacim kazanmam lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Boy: 1,90 Kilo: 80

Amino asit seviyesi yüksek bir protein tozu =Ultimate Prostar +Muscletech Celltech (Bunu kullanırken creatine gerek yok) İdeal kombinasyon.

1.Alternatif ,Musclepharm Combat ,Twinlab Whey, Eas whey ,(Bu ürünlerde B.a.y.v.i.t.a.m.i.n sitesinde kampanya var fiyatlar çok cazip) Tavsiyem Musclepharm Combat Powder
+Musclepharm creatine+Gaspari Aminomax8000

2.Alternatif Muscletech Nitrotech Performance Series (İçinde creatine mevcut)+Universal amino 2700

Yukarıdakilerden birini tercih edebilirsin karar senin fiyat performance olarak ideal ürünleri önerdim.

Ben de oneride blnmak isterim dikkate alrsanz. Optimum Whey gold p. Tozu olarak. Aminomax 8000 gaspari . Geçen sordum gasparinin kreatini hem fiyat olarak hemde performans olarak etkili dediler. Kendimde almayi dusunuyorum. Tabi daha iyi bilenler her zaman olur. Opt. Whey daha ekonomik bana göre 74 ölçek 155 tlye aldm. Ayni sekilde combat kullandm 135tl 54 olcek. Ama kombotda iyi hakkini yememek lazim.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Optimum Gold Whey - universal amino 3001 ve musclepharm creatin veya universal creatine powder bu nasıl sizce ? Kullandığınız ürünlerin içeriklerine göre değerlendirme yapabilirmisiniz?

Optimum içindeki bca ve glutaminle gayet iyi ve bana göre fiyat/performans olarak en iyilernden. Universal gaspariye gore daha pahali kaçıyor tam olarak blmesemde. Mp creatin icin gayet iyi diyorlar. Oneririm cevremde kullanlar da var.

Mono daha cabuk kana karisir diye biliyorum. Yani daha ince daha etkili diye ama mpnin avantajı veya dezavantaji hakkinda bişey diyemycm

Hoca değilim ,tecrübelerimi paylaşıyorum ,yazdığım ürünler arasında celltech hariç hepsini kullandım ,
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende pena. bir sorum olacaktı spora başlayalı 5-6 ay oldu benimde. vücudu az bişey daha şişirmek için ne yapmamı önerirsin? şu an sadece protein tozu kullanıyorum.

Back
Yukarı