Suplementsiz nereye kadar gider ?

Gaybana

Üye
2 Ay önce fıtness a başladım ve suplementsiz bu haldeyim bu suplementsiz daha ne kadar olabilir ?

supplement kullananlar antrenmandan hemen sonra toz alıyorlar peki biz kullanmayanlar olarak ne yapmamız gerekiyor konuyla alakalı diye burdan sormak istedim

supplement kullananlar antrenmandan hemen sonra toz alıyorlar peki biz kullanmayanlar olarak ne yapmamız gerekiyor konuyla alakalı diye burdan sormak istedim
Yemek yiyeceksin tabi ki, antrenmandan sonra, toz, yumurta, süt, lor peyniri, yemek hepsini denedim ve gözle görülür bir değişiklik olmadı olmazda zaten.

Yemek yiyeceksin tabi ki, antrenmandan sonra, toz, yumurta, süt, lor peyniri, yemek hepsini denedim ve gözle görülür bir değişiklik olmadı olmazda zaten.
yani kastım yanımızda konserve ton balığı götürüp hemen soyunma odasında mı yemek yoksa hemen sonra basit şeker tüketip yarım saat sonra mı yemek

Basit şeker tüketmek zorunda değilsin, yemek içinde telaş yapmana gerek yok eve git ve yemeğini ye, önceden hazırlarsan daha rahat olur.

Yeni konu açmadan hemen bu konunun altında belirteyim, spora gittiğim günler 1 saat kardiyo yapıyorum ardından bacak, kol, omuz çalışıyorum. (Her gün değişiyor.) Sizce spordan sonra protein tozu almalı mıyım, yoksa biraz daha kilo vermeyi mi beklemeliyim?

Back
Yukarı