SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
Sanırım artık tadı olan birşeyi kullanmayacağım.. Ne kadar güzel olsada BAL dan bile bıkıyor insan :) SP250 yede başta güzel demiştim ama artık yapaylığı midemi bulandırmaya başladı

Benim kesinlikle önermeyeceğim bir ürün. Kullandığım vakit bağırsaklarımı bozmuştu ,tadı iğrençti ve hiçbir etkisini de hissetmemiştim.Bodybuilding.com un en çok satan 2.ürünü USPLabs Jack 3d yi sipariş ettim geçen hafta ve 3 gündür kullanıorm.Bağırsak problemine sebep olmuyor, tadı çok güzel ve ayrıca inanılmaz bir etki hissettim.Salona koştura koştura gittim ve bugüne kadarki en iyi antrenmanlarımı çıkardım diyebilirim.Ben kesinlikle SP250 yerine USPLabs Jack 3d yi öneririm.Merak edenler bodybuilding.com daki reviewlerini okuyabilirler..

Benim kesinlikle önermeyeceğim bir ürün. Kullandığım vakit bağırsaklarımı bozmuştu ,tadı iğrençti ve hiçbir etkisini de hissetmemiştim.Bodybuilding.com un en çok satan 2.ürünü USPLabs Jack 3d yi sipariş ettim geçen hafta ve 3 gündür kullanıorm.Bağırsak problemine sebep olmuyor, tadı çok güzel ve ayrıca inanılmaz bir etki hissettim.Salona koştura koştura gittim ve bugüne kadarki en iyi antrenmanlarımı çıkardım diyebilirim.Ben kesinlikle SP250 yerine USPLabs Jack 3d yi öneririm.Merak edenler bodybuilding.com daki reviewlerini okuyabilirler..

Netrition.com'dan sipariş vereceğim Aplodan ile beraber söylediğin ürünü. Kullandıktan sonra bilgilendiririm sizi.

sp250 mucizesi mi desem ne desem

5-6 antremandır kullanıyorum. İlk 2 gün tecrübelerimi yazmıştım ancak son 2 seferdir gece uykusuzluk çekiyorum. Üründen çok memnunum. 4-5 saatlik uyku üzerine tüm gün iş üzerine eskiden spordan kaytarırken şimdi büyük bir motivasyonla gidip bir de super pump etkisiyle 2 bölgede toplam 25-30 set ağır antreman + 20-25 dakka kardiyo çıkarıyorum. Kolay kolay bir ürünü bu kadar övmem ama gerçekleri de saklamamam gerekir, her ne kadar kişiye göre değişkenlik gösterse de..
Uykusuzluğa gelince, nerdeyse 1.5-2 saat tavşan uykusu modundayım. Bu beni rahatsız ediyor şu aralar ama üsünü kullanmayı bırakmayacağım. Bu arada ürünü aldığım saat 18:00, antremandan 40 dakka kadar önce.

Merhabalar oncelikle..arkadasın yazdıgını okuyunca bende buraya ekliym dedim dusuncelerimi..formda yeniyim. ve bu meret in gosterdigi etkiyi anlatmak icin bu saatte uye oldum..normalde 9 - 10 dan once kalkmam ama uyuyamadım resmen yaa.cok berbat bi durum..iki de bi uyandırıyo.. ben 2 aydır duzenli antreman yapan birisiyim..bi kac takviye ile birlikte kullandım urunu dun ilk defa..ve gozlerime inanamadım..boyle bisey olamaz..agzım acık kaldı resmen ya..tesisten cıkmak istemedim.insan yorulmak nedir bilmiyo..
ayrıca sp250 ile birlikte SciVation Xtend, MyoFusion, Opti-men MV, ve optimen in melatonin hormonu kullanmaya basldım..sanırım melatonin etkisini bi iki gune kadar gosterir..uyku duzeni icin mukemmel bi takviye..

Ürün bugün elime gecti. yaninda size on da kullanicam.tadi hakkinda bi bilgim yok henüz denemedim ürünü fakat kokusu biraz tuhaf, ben blue raspberry aromalisini tercih ettim.ilerleyen haftalarda etkilerini yazicam

ürünü 2 kez kullandim. sadece antrenman günleri kullaniorum. ilk antrenmangünümde 1 ölcekkullandim. bi etki hissetmedim ama epey bi terledim, superpump un tadi berbet onu aktartiyim.cok eksi sanki agzima 1 avuc limon tuzu atmisim gibi.size on un tadi ama güzel antrenman sirasinda yudumluyorum.
2. anrenmanimda 2 ölcek e cikardim. Hafiften bi pump hissettim damarlar cikti,. antrenmanin sonunda kollarim iyice sisti.pump etkisi antrenmandan 1 saat sonra bitti. suan kilolarda normal olarak artis olmadi. bi hafta sonra gelismeleri tekrar aktaririm

Ürünü gg dan aldım ancak sadece dış koruma kapağı vardı.Sp 250 alan arkadaşlar kapağın içindede koruma jelatini çıkıyor mu ? Acil cevap verebilirseniz sevinirim

Benimde bugün elime geçti.Tropical punch aromalı.Oralet gibi kokuyor:) Birazdan sp250 ile ilk antremanıma çıkacağım:)

Ürünü gg dan aldım ancak sadece dış koruma kapağı vardı.Sp 250 alan arkadaşlar kapağın içindede koruma jelatini çıkıyor mu ? Acil cevap verebilirseniz sevinirim
netrition dan aldım hiç bir jelatin yok. kapağı çeviriyorsun direk toza ulaşıyorsun. netrition dan almamış olsam sahte mi diyecektim.

Çok güzel pump etkisi veriyor.Üstelik kalp çarpıntısı başağrısı gibi yanetkileride yok.Yanlız akşamüstü 18.00 civarında 1 doz alıp akşam 1.00 de yatmama rağmen zor uykuya daldım.Birde karnımda garip bir gaz-şişkinlik vardı.Oda şu an geçti.Laksatif bir ürün.Ancak focus ve pump etkisi harika.

Limon tavsiye ederim. limonata gibi :) Tek olcekte direnmeye calisin, inanin yetiyor, ilk gunlerdeki etkiyi evet hissetmek istiyor insan her zaman ama arttirmak gunluk olarak ise yarar ama sonucta 3 olcege bile alisiyor vucut 1 olcek kullanmak yetiyor. 1 haftada 3 olcege alisacaksiniz 1 olcek almis gibi olacak vucut gene. Daha uzun sure gidiyor 1 olcek kullaninca, ben antremandan 15 dakika once aliyorum, zaten icer icmez 3 dakika icinde motivasyonum artiyor bir anda :)

Benim gozlemim boyle oldu 2. kutunun yarisindayim.

tropical punch al. yani normal insan tadını beğendiği için bile içier o derece hoşuma gitti açıp koklayıp kapatıyorum arada . buarada off günlerde almayıp günde 2 olçek alsan bence en uygunu

Ankara da oturuyorum amerikan pazarinda benim alisveris yaptigim yere sordum getirtmiyormus sonra tavsiye üzerine by vitamine ugradim ordada kalmadi ve nezamanda gelecegini bilmiyoruz, düsünürseniz BSN No-Xplode yi öneririm dedi kampanya varmis 110 lira fiyat verdi 1 kg icin.. ne dersiniz superpump da kaliyimmi? Ankara dan nerden temin edebilirim bu ürünü acaba?

kardeş en iyisi sp250 bu gerçek ama noxplode de harika. yani sp250 için bekliyebilirsen bekle ama noxplodede kalite ürün.

İkiside metabolizmayı hızlandıran supplementler.Superpump lean mass garantisi veriyor.Gerçektende beslenme düzenim aynı olduğu halde tartıda memnun edici sonuçlar veriyor.Superpump ile öğün arttırmak zorunda kaldım diyebilirim.Lipo black 6 da uyku sorunundan bahsedildiğini gördüm yabancı bazı forumlarda.İkisi birden uyku düzeninizi yerle bir edebilir.Bence düşük karbonhidrat+whey protein+sıkı cardio+superpump işinizi görür gibi:) Ama kullanmadım lipo black 6 sadece kişisel görüşüm.

2 haftama girmek üzereyim. ilk hafta ishal sikintisi yasadim fakat su anda gecti. gercekten pump etkisi güzel, özellikle biceplslerim okadar sisiyoki sanki patlayacaklar, sizeon la birlikte agirlikarda artma oldu bench de 80 den 90 kioya cikdim. nizami bi sekilde 6 tekrar cikarta biliyorum, dumbell curl'dede 15 kilodan 22,5 lik dumbellara cikdim. kolum soguk 36 iken 37,5 u buldu. hedefim iyi bir beslenme ile 2,5 hafta sonra 40 cm cikmak, nedense ben uyku sorunu cekmiyorum, antrenmandan gelince yemegi yiyince bi agirlik cöküyo birden^^

Back
Yukarı