Benim kesinlikle önermeyeceğim bir ürün. Kullandığım vakit bağırsaklarımı bozmuştu ,tadı iğrençti ve hiçbir etkisini de hissetmemiştim.Bodybuilding.com un en çok satan 2.ürünü USPLabs Jack 3d yi sipariş ettim geçen hafta ve 3 gündür kullanıorm.Bağırsak problemine sebep olmuyor, tadı çok güzel ve ayrıca inanılmaz bir etki hissettim.Salona koştura koştura gittim ve bugüne kadarki en iyi antrenmanlarımı çıkardım diyebilirim.Ben kesinlikle SP250 yerine USPLabs Jack 3d yi öneririm.Merak edenler bodybuilding.com daki reviewlerini okuyabilirler..
5-6 antremandır kullanıyorum. İlk 2 gün tecrübelerimi yazmıştım ancak son 2 seferdir gece uykusuzluk çekiyorum. Üründen çok memnunum. 4-5 saatlik uyku üzerine tüm gün iş üzerine eskiden spordan kaytarırken şimdi büyük bir motivasyonla gidip bir de super pump etkisiyle 2 bölgede toplam 25-30 set ağır antreman + 20-25 dakka kardiyo çıkarıyorum. Kolay kolay bir ürünü bu kadar övmem ama gerçekleri de saklamamam gerekir, her ne kadar kişiye göre değişkenlik gösterse de..
Uykusuzluğa gelince, nerdeyse 1.5-2 saat tavşan uykusu modundayım. Bu beni rahatsız ediyor şu aralar ama üsünü kullanmayı bırakmayacağım. Bu arada ürünü aldığım saat 18:00, antremandan 40 dakka kadar önce.
netrition dan aldım hiç bir jelatin yok. kapağı çeviriyorsun direk toza ulaşıyorsun. netrition dan almamış olsam sahte mi diyecektim.Ürünü gg dan aldım ancak sadece dış koruma kapağı vardı.Sp 250 alan arkadaşlar kapağın içindede koruma jelatini çıkıyor mu ? Acil cevap verebilirseniz sevinirim