SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
bu arada melatonin de düşündüğüm bir şeydi onun da etkilerini paylaşırsanız sevinirim.

2. günden etkisini gösterdi bende dün öyle çok değildi ama bugün sabah 9'da cin gibi kalktım yatakten ki normalde öğlen 3 gibi anca ayaklanabiliyordum

su ana kadar 3 kutu bitirdim daha once bsn no-xplode kullaniyordum oda ii di ama sp250 cok baska super otesi bu urunu size on ve myofusion protin ile kullanirsaniz inanilmaz etki gorursunuz bende ishal ve benzeri hic bir etki yaratmadi
Form da bsn nin noxpolde nin karaciğere verdiği zararları okumanı ve urunu kullanmadan once tekrar düşünmesin tavsiye ederim.

2 antremandır kullanıyorum ilk deneyimlerimi paylaşayım
ilk gün göğüs günümdü 1 ölçek antremandan 30-40 dk önce aldım pek bi şey beklemiyodum ilk kullanımlarda fakat gerçekten pump etkisi şahane antremandan sonra aynada kendimi izlemeye doyamadım desem yeridir:D güç olarak pek bi artış yaşamadım haftaya 1.5 ölçek ondan sonrada 2 ölçek kullanmayı düşünüyorum sizce haftaya 2 ölçeklemi devam edeyim?
bu arada bende hiçbir yanetki vs. yapmadı blue rasperry ice ın tadıda gayet güzel sizeon ile kombine ediyorum

netrition dan son verdiğim siparişte hediye olarak örnek suppl paketlerinden seçtim bir torba içinde numunelik 10 tane suppl paketi çıkıyor. biri de sp 250 idi. eskiden blue raspb kullanıyordum paketten grape cooler çıktı. lezzet olarak KESİNLİKLE tavsiye ederim blue raspb den çok çok daha iyi.

Bende 1 haftadır 1 ölçek olarak kullanıyorum. Bidahaki haftaya 1.5 olarak devam edicem. Pump etkisi çok hoş resmen kasları patlatıyor.. Aynaya aşık oldum resmen :) Ayrıca Grape cooler konusunda deathlifter a katılıyorum tadı ve rahatlatma etkisi çok güzel. Keyifli sporlar

Form da bsn nin noxpolde nin karaciğere verdiği zararları okumanı ve urunu kullanmadan once tekrar düşünmesin tavsiye ederim.
2 kutu nox bittikten sonra 1 er ay ara ile karaciger tahliline girdim sonuclar temiz cikti ama uzun vadede ne olur bilemem.

sp nin yan etkileri olabiliyor kiminde ishal bulanti kusma karin agrisi gibi. bende olmadi. ama uykusuzluk sorunu standart. kutusunda da yaziyor. yatmadan once az 4 saat olsun diyor. ben aksam 8 de alabiliyordum. sekiz bucuk gibi antrenman. gece oniki de yatmaya calissam bile 2-3 e kadar uyuyamiyordum cunki surekli bir kalp carpintisi oluyordu ki cogu kiside olmus. bir yandan pump etkisi guzel ama ote yandan uykusuz kaliyorsunuz. sp yi bitirince uyku sorunu cozuldu benim. bunu kullanacak arkadaslar sp alim saati ve uyku olayini gozden gecirip karar versinler derim.

sp nin yan etkileri olabiliyor kiminde ishal bulanti kusma karin agrisi gibi. bende olmadi. ama uykusuzluk sorunu standart. kutusunda da yaziyor. yatmadan once az 4 saat olsun diyor. ben aksam 8 de alabiliyordum. sekiz bucuk gibi antrenman. gece oniki de yatmaya calissam bile 2-3 e kadar uyuyamiyordum cunki surekli bir kalp carpintisi oluyordu ki cogu kiside olmus. bir yandan pump etkisi guzel ama ote yandan uykusuz kaliyorsunuz. sp yi bitirince uyku sorunu cozuldu benim. bunu kullanacak arkadaslar sp alim saati ve uyku olayini gozden gecirip karar versinler derim.

Teşekkürler. Bu ürün Animal PM ile çok iyi kombine edilebilir ozaman. Şuana kadar gelen yorumlara göre Animal PM çok iyi uyutuyormuş ve inanılmaz bir iyileştirme yapıyormuş.

Biraz önce siparişim geldi. Şimdi antremana gidiyorum. İlk günkü "kaçınılmaz" gerçek+psikolojik etkiyi yazacağım.
Tüm kaygıma rağmen gözü karartıp GG'den getirttim. Tropical punch aromalı.
Kapak dış jelatini sorunsuzdu ancak kapağı açınca hernagi bir koruma kağıdı göremedim (ya da çıkmış, kapağın iç kısmında vardı bir kağıt). Bir tek o tedirgin etti. Belki de koruma kapağı vs yoktur bilemiyorum..
Şimdi göreceğim etkisini..

bitti biticek sp ilk başta 1 sonra 1.5 sonra 2 en son bugün 3 ölçek aldım
güç konusunda başlamadan önce 27,5 kg dumbellarla incline bench yaparken bugün 35 kg ile son seti çıkarabildim ve sizeon danmı artık bilmiyorum ama inanılmaz hızlı bir şekilde hacim aldım memnunum şimdi shotgun ı denicem ve bende uyku sorunu hiç olmadı antreman sonrası hafif bir çarpıntı oluyor bazen

yaklasık bir senedir düzenli olarak vg yapıyorum..platodayım..uzun zamandır ozellıkle kollarımda olcu alamıyorum..bende bunu asmak ıcın superpump 250 siparişi verdim gg dan..

inşallah ürün orjinal cıkar ilk endişem bu..diğer endişem ise (ishal uykusuzluk felan neysede) carpıntı olayı..butun sayfaları okudum ve bu carpıntı olayından oldukca tedırgın oldum..yarım olcek le baslamayı bıle dusunuyorum..ürünü almakla kotumu yaptım bilemiyorum...

Biraz önce siparişim geldi. Şimdi antremana gidiyorum. İlk günkü "kaçınılmaz" gerçek+psikolojik etkiyi yazacağım.
Tüm kaygıma rağmen gözü karartıp GG'den getirttim. Tropical punch aromalı.
Kapak dış jelatini sorunsuzdu ancak kapağı açınca hernagi bir koruma kağıdı göremedim (ya da çıkmış, kapağın iç kısmında vardı bir kağıt). Bir tek o tedirgin etti. Belki de koruma kapağı vs yoktur bilemiyorum..
Şimdi göreceğim etkisini..
netrition dan aldıklarımda da (2 kere)koruma kapağı yoktu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:00 ----------

yaklasık bir senedir düzenli olarak vg yapıyorum..platodayım..uzun zamandır ozellıkle kollarımda olcu alamıyorum..bende bunu asmak ıcın superpump 250 siparişi verdim gg dan..

inşallah ürün orjinal cıkar ilk endişem bu..diğer endişem ise (ishal uykusuzluk felan neysede) carpıntı olayı..butun sayfaları okudum ve bu carpıntı olayından oldukca tedırgın oldum..yarım olcek le baslamayı bıle dusunuyorum..ürünü almakla kotumu yaptım bilemiyorum...
1 ölçek ile başlayın yarım ile heba olur. o kadar da ağır bir çarpıntı olmuyor.

Selamlar,
Cuma günü ürünü ilk defa kullandım. Aslında bu akşam 2. kullanımımdan sonra geribildirim vermeyi düşünüyordum. Malum, ilk gün psikolojik etki de kaçınılmaz oluyor.
İlk olarak ürünü soğuk suyla aldım. Dendiği gibi biraz zor eriyor ancak tüketmeden önce 10 dakika suda bekletince zaten kendi başına çözülüyor.
Dikkat çekici bir pump etkisi gördüğümü itiraf etmeliyim. Bunun sağlamasını bu akşam ve bu hafta daha iyi yapabilirim.
Antremana giderken aç olmamama rağmen ilk hareketimden sonra ciddi bir el titremesi ve tansiyon düşüklüğü oldu. Çok tok da değildim. Ama feci bir mide kazınması hissettim, sanki saatlerdir bir şey yememişim gibi. Normal koşullarda o durumda antremanı bırakırım ama bir elma yiyerek 10 dakkada toparladım ve bu ilk Superpump'lı günü heba etmek istemedim. İyi de oldu, toparladıktan sonra çok sağlam bir antreman çıkardım. Yorgunluk belirtisi olmadı.
Yan etki olarak bir şey görmedim. İshal, sinir, baş dönmesi veya uykusuzluk çekmedim. Ama antreman sırasında kafamın hafif leyla olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bunu da normal karşılıyorum. No-xplode'da da benzer ilk gün etkileri olmuştu.
Esas etkiyi bu akşam merak ediyorum. Göğüs ve kol günüm bugün ve beni hem çok yoran hem de çok sevdiğim bir gün. Bakalım 2. gün etkisi nasıl olacak... Farklı bir durum olması halinde paylaşacağım.
İyi haftalar, sağlam antremanlar.

bugun kullandım urunu..daha once pump urunu hıc kullanmamıstım..1 ölçek aldım gercekten cok etkılı bı urun..muthıs bı omuz antrenmanı yaptım..idmanlarım super set terletıyo halıyle ama bugun cok daha fazla terledım urunun ozellıgımı bılmıyorum..ama hala etkısındeyım devamlı aynaya bakıyorum :P

Geçen yazdığım ilk gün yorumumdan sonra 2. gün için de şunları söylemek isterim.
Psikolojik etki hala devam ediyor olabilir ama gerçekten son derece ağır bir antreman çıkarabildiğimi söylemem gerekir.
Toplamda az tekrarlı, maksimum ağırlıklı 17 set göğüs ve üzerine 12 set biceps antremanını keyifli ve motive bir şekilde tamamladım. Devamını getirecek güç hala vardı.
İlk günkü gibi hafif titreme (ki açlıktan olmuş olabilir) ve sersemlik yoktu.
Uyku sorunu yaşamadım.
Bu akşam 3. denemem olacak. Gerçek etkiyi bundan sonra da görebilmeyi umuyorum.
Selamlar.

Back
Yukarı