deathlifter
Üye
bu arada melatonin de düşündüğüm bir şeydi onun da etkilerini paylaşırsanız sevinirim.
bu arada melatonin de düşündüğüm bir şeydi onun da etkilerini paylaşırsanız sevinirim.
Form da bsn nin noxpolde nin karaciğere verdiği zararları okumanı ve urunu kullanmadan once tekrar düşünmesin tavsiye ederim.su ana kadar 3 kutu bitirdim daha once bsn no-xplode kullaniyordum oda ii di ama sp250 cok baska super otesi bu urunu size on ve myofusion protin ile kullanirsaniz inanilmaz etki gorursunuz bende ishal ve benzeri hic bir etki yaratmadi
2 kutu nox bittikten sonra 1 er ay ara ile karaciger tahliline girdim sonuclar temiz cikti ama uzun vadede ne olur bilemem.Form da bsn nin noxpolde nin karaciğere verdiği zararları okumanı ve urunu kullanmadan once tekrar düşünmesin tavsiye ederim.
sp nin yan etkileri olabiliyor kiminde ishal bulanti kusma karin agrisi gibi. bende olmadi. ama uykusuzluk sorunu standart. kutusunda da yaziyor. yatmadan once az 4 saat olsun diyor. ben aksam 8 de alabiliyordum. sekiz bucuk gibi antrenman. gece oniki de yatmaya calissam bile 2-3 e kadar uyuyamiyordum cunki surekli bir kalp carpintisi oluyordu ki cogu kiside olmus. bir yandan pump etkisi guzel ama ote yandan uykusuz kaliyorsunuz. sp yi bitirince uyku sorunu cozuldu benim. bunu kullanacak arkadaslar sp alim saati ve uyku olayini gozden gecirip karar versinler derim.
netrition dan aldıklarımda da (2 kere)koruma kapağı yoktu.Biraz önce siparişim geldi. Şimdi antremana gidiyorum. İlk günkü "kaçınılmaz" gerçek+psikolojik etkiyi yazacağım.
Tüm kaygıma rağmen gözü karartıp GG'den getirttim. Tropical punch aromalı.
Kapak dış jelatini sorunsuzdu ancak kapağı açınca hernagi bir koruma kağıdı göremedim (ya da çıkmış, kapağın iç kısmında vardı bir kağıt). Bir tek o tedirgin etti. Belki de koruma kapağı vs yoktur bilemiyorum..
Şimdi göreceğim etkisini..
1 ölçek ile başlayın yarım ile heba olur. o kadar da ağır bir çarpıntı olmuyor.yaklasık bir senedir düzenli olarak vg yapıyorum..platodayım..uzun zamandır ozellıkle kollarımda olcu alamıyorum..bende bunu asmak ıcın superpump 250 siparişi verdim gg dan..
inşallah ürün orjinal cıkar ilk endişem bu..diğer endişem ise (ishal uykusuzluk felan neysede) carpıntı olayı..butun sayfaları okudum ve bu carpıntı olayından oldukca tedırgın oldum..yarım olcek le baslamayı bıle dusunuyorum..ürünü almakla kotumu yaptım bilemiyorum...