SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
builtman, ilk 2 hafta çok güzel geçecek merak etme. Daha sonra vücut alışıyor, ama kesınlıkle (düzgün beslenme ile) antremanları cok güzel cıkarıyorsun. Motive edici olması güzel. Kesınlıkle psıkolojik degil...

super pump ta creatın var gerci miktarı bellı degıl... creatin takvıyesı fazla olmaz mı? ben creatinimi off gunlerde alıyorum super pump aldıgım gunlerde almayı dusunmuyorum..

bugun creatin de aldım superpump 250 de..superpump la ıkıncı antrenmanımı yaptım..bugun kol gunumdu ve kollarımı hıc bu kadar buyuk gormemıstım..scoot curl sehpasında kollarımı gorunce inanamadım..bicepslerimin ustundekı damarlar iyice belirginlesmisti..yalnız tek bı sorun ıdmandan sonra t-shirt u cıkarmak gercekten cok zor oluyo :P ( ıdmanda hala cok terlıyorum metabolızmayı cok yukselttıgı ıcın mıdır bılmıyorum )

bugun bacak antrenmanı vardı..antrenmanın baslarında basım dondu..sonlarına dogru ise ellerım tıtrıyodu.. (sanırım bu etkıler kafeınden kaynaklanıyo cunku ıkı uc kahve arka arkaya ıctıgımde de hemen hemen aynı seyler oluyo bende).ama verdıgı pump etkısı butun yan etkılerı unutturuyo..

uykusuzluga gelınce ılk gun bı sorun yasamadım ama ıkıncı gun 1-2 saat rotarlı uyudum kı ıdmanı 4 te yapıyorum..bakalım bugun ne olacak..

yan etkılere ragmen ıyı bı urun oldugunu dusunuyorum..farkı gozlemleyebılmek ıcın bu urunden sonra no-xplode alıcam...

bu tip nox pump ürünlerini aralıklarla kullanmalısın mcirpan noxplode de çok etkili bi ürün ama şimdiden söyliyim super pump tan hemen sonra xplode alırsan etkisini tam alamazsın yüksek dozda almazsan biliyorum şimdi sana amerikayı keşvettim gibi geliyo pump ama malesef vücut çabuk alışıyo

vucudumun bir sure sonra alısacagını bılıyorum.o surenın uzun olmasını umıt edıyorum..
tavsıyenı dıkkate alıcam ıkı pump urunu arası ara verıcem.
urunu kullanan arkadaslar ıkı kutu bıtırmekten bahsetmısler..(ya burda yazmıslardı yada no xplode da bı suru sey okudugum icın forumda karıstırmıs olabılırım)..iki kutu bıtırıp mı ara verılmelı yoksa 1 ay kullanıp 1 ay ara mı verılmelı..bunun ölçüsü nedır?

Bende dün superpump sizeon kombine sine başladım. Acaip bir psikolojik gazla gitmiştim salona ama normal bir antremandan hiç bir fark hissetmedim (güç etkisi, yorulmama,damar ...). Hatta çıkışta nerdeyse yorgunluktan bayılcaktım ,sırf bunları aldım kesin güçlendim diye normal yaptığım ağırlıkları artırdım ama yarım yamalak yapabildim.Benim kanaatimce ilk sefer bu ürünü kullanıp 5 kilo artırdım tarzı yorumda yapan arkadaşlar zaten bu ürünleri kullanmadan artırsalar yine yaparlar.eğer böyle giderse ölçek sayısını 3 e çıkaracam.Bugün ise sol kulağımda aşırı bir çınlama ve tıkanıklık gibi bir şey var.

superpump +sizeon 2.günüm 1 er ölçek aldım, baya yorgundum bugün biraz yorgunluğumu aldı ama yine abartılacak bir pump durumu yok kulağım hariç ,anlamadım bunlardanmıdır nedir kulağım aşırı şekilde tıkanıyor kalp gibi atıp duruyor. Birde birşey sormak istiyorum superpump ı shaker yada bardak ta içerken sallama gereği hissediyormusunuz ? Sizeon da aynı şekilde ?

5-6 antremandır kullanıyorum. İlk 2 gün tecrübelerimi yazmıştım ancak son 2 seferdir gece uykusuzluk çekiyorum. Üründen çok memnunum. 4-5 saatlik uyku üzerine tüm gün iş üzerine eskiden spordan kaytarırken şimdi büyük bir motivasyonla gidip bir de super pump etkisiyle 2 bölgede toplam 25-30 set ağır antreman + 20-25 dakka kardiyo çıkarıyorum. Kolay kolay bir ürünü bu kadar övmem ama gerçekleri de saklamamam gerekir, her ne kadar kişiye göre değişkenlik gösterse de..
Uykusuzluğa gelince, nerdeyse 1.5-2 saat tavşan uykusu modundayım. Bu beni rahatsız ediyor şu aralar ama üsünü kullanmayı bırakmayacağım. Bu arada ürünü aldığım saat 18:00, antremandan 40 dakka kadar önce.

1 aydan biraz fazladır sp250 ve sizeon kombinesi yapiyorum. sp250 den gercekten cok memnunum, sadece antreman gunleri aliyorum off gunlerde vucut alısmasın dıye kullanmıyorum.

ilk bir hafta inanılmaz bir ishal yaptı sp250, yani bakin abartmiyorum 25 yasındayım, 25 yıldır boyle ishal oldugumu hatırlamıyorum.

bırakma derecesine getirmisti ki 8 ve 9 uncu gunlerde gittikce azaldi bu durum, suan da hic kalmadi.

eger yeni kullanan ve ishal olan varsa 1 hafta 10 gun disini sıksın, vucut alısıyor bir sure sonra ha ama eger gecmesse bence devam etmeyin, vucut inanılmaz su kaybediyor bu ishal yuzunden.

psikolijmidir bilmiyorum ama 1 hafta sonunda yardımla 6-8 cıkardıgım 60 kg benchi, yardımsız 10 12 tekrar yapıyorum, uzerine 67.5 70 kg i yardımla 6 tekrar cıkarabiliyorum sp250 ile, bu gercekten benim icin iyi bir artış.

sizce bir kutu daha almalımıyım yoksa sp250 bitince no explode denemelimiyim vucudun iyice alısmaması icin?

Gaspari superpump250 yi istanbulda temin edebileceğimiz bir yer var mı acaba? Yurtdışından getirterek riske girmek istemiyorum.

Gaspari superpump250 yi istanbulda temin edebileceğimiz bir yer var mı acaba? Yurtdışından getirterek riske girmek istemiyorum.

gasparinin türkiyede distribütorlüğü yok..sonucta alacagın yerler bellı..acıkartırım sıtelerı, ikinci el sıteleri vs vs.. hani bu sitelere nekadar guvenılır bilemem..ben boyle bı rıske gırdım aldım orjınal cıktı..sanslıydım

Sp250 den iyi etki aldım fakat son 2 gündür 3 ölçeğe geçtiğimde çektiğimi kimse bilemez yani.. Böyle mide bulantısı böyle gaz yapma yoktur heralde.. Öğlen 12 de 3 ölçek aldım ve bu sabah 4 te uyuyabildim.. Cidden çok kötüydü.. Bir süre bırakmayı düşünüyorum çünkü cidden sıkıntı yaratıyor.. Ama başta verdiği etkiler çok iyiydi tabi

Aynı konuya değinecektim.
Dün bir kez daha kanıtlandı ki, kesinlikle uykuya dalamıyorum. Akşam mecburen 6 gibi alıyorum. 3 ölçek bana göre gerçekten çok fazla (bence tabi). 1.5 ölçeği geçmedim. Her şeye rağmen etkisinden o kadar memnunum ki, uykuya dalma sorunu çekmeye devam etsem de kutuyu bitireceğim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:27 ----------

mcirpan81, ben GG'den aldım. Geribildirimi %100 olan ve en az 200-300 işlem yapmış kullanıcılar var. Tereddütle aldım ancak memnunum. Bir ara oralet mi pompalıyorlar içine dedim :) ama şayet etkisini gördüysem ben ona bakarım. Psikolojik olsun, üründen olsun, en uykusuz anlarımda bile bomba gibi olup onlarca set antreman çıkartıyorum 2 haftadır.

builtmen bende gg da senın aradıgın krıterlerde bırını buldum aldım..ben 280 gr lık olanını almıstım, bana bı fıkır versın verım alamazsam devam etmem gıbı dusuncelerle..ama ılk antrenmandan ıtıbaren muthıs etkıler yasadım.ozellıkle kol ıdmanlarımda (bıceps trıceps super set yapıyorum) muthıs etkısını gordum..idmandan sonra kollarımı kaldıramam, t shirt u zorla cıkarabılmem muthıs haz verıyo ınsana...

superpump ı cok begenmeme ragmen amerika da cok tutulan jack3d yı alıcam sanırım bundan sonrakı sıparısımde..hem karsılastırmak ıcın fıkır sahıbı olmus olurum. burdanda paylaısırım..

bırde sorum olacak fıkır sahıbı olan arkadaslar lutfen cevaplasın..sımdı ptesı defınasyona gırıcem defınasyonda pump urunu kullanmak mantıklımıdır, faydalımıdır?

Back
Yukarı