super set ile hacim kazanmak

Teknik olarak evet , growth seviyesini diğer sistemlere göre not edilebilir bir farkla arttırıyor. Fakat iyi beslenmezsen kas yıkımı dahi yaşarsın , bırak hacim almayı :)

Son 7-8 haftadir supersetlerle dolu bir programim var.Kris Gettin sagolsun :) kollarim soguk 34.5 ta sabitlenmisti(yaklasik 6 ay) ama daha 5.haftadayken 1.03 atti ve simdi soguk 35.8 geliyor :) kisacasi superset ve guzel bir beslenmeyle guzel hacim alinabilir kendi gordugum bu ;)

@Berkaykrk'in yanma konusunda dediklerine aynen katiliyorum duzenli beslenmezsen olan kaslarda yanar :confused:

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son 7-8 haftadir supersetlerle dolu bir programim var.Kris Gettin sagolsun :) kollarim soguk 34.5 ta sabitlenmisti(yaklasik 6dayken 1.03 atti ve simdi soguk 35.8 geliyor :) kisacasi superset ve guzel bir beslenmeyle guzel hacim alinabilir kendi gordugum bu ;)

@Berkaykrk'in yanma konusunda dediklerine aynen katiliyorum duzenli beslenmezsen olan kaslarda yanar :confused:

o[DOUBLEPOST=1398865349][/DOUBLEPOST]
Son 7-8 haftadir supersetlerle dolu bir programim var.Kris Gettin sagolsun :) kollarim soguk 34.5 ta sabitlenmisti(yaklasik 6dayken 1.03 atti ve simdi soguk 35.8 geliyor :) kisacasi superset ve guzel bir beslenmeyle guzel hacim alinabilir kendi gordugum bu ;)

o[DOUBLEPOST=1398865380][/DOUBLEPOST]kac set super set yapiyorsun

Set tekrar size kalmiş normal idman gibi yapacaksin 2 hareket arasi dinlenmiceksin 2. Hareketten sonra 45 sn dinlenceksin[DOUBLEPOST=1398873117][/DOUBLEPOST]Örnek superset idmani veriyim anlarsiniz. Omuz 5 hareket 4 er setten 12 tekrar yapiyorum

-Behind the neck press 4x12
-lateral raise 4x12
+clean and press 4x12
+front raise 4x12

Wide grip upriht row 3x12

Ayni isaretli olanlar superset. 12 tekrar neck press yapiyorsun hic dinlenmeden 12 tekrar lateral yapiyorsun. Sonra 45 sn dinleniyorsun . Bu 1 set oluyor

Blonde aciklamayi yapmis zaten ayni sekilde biceps triceps yapcaksin diyelim bicepsin bir hareketine girdikten sonra hic dinlenmeden tricepsin idmanina girceksin ve sonra 45sn - 1 dk dinleniceksin bu sekilde super setler ;) genelde oneri olan ayda 1 kez superset yapman ancak benim programimda 1 ay boyunca haftada 1 kez olmak uzere 4 farkli yere supersetle giriyosun ;)

Back
Yukarı