berkanbuskut
Üye

Triceps,gogus ve sirt zayif bolge benim ona gore hazirladim
Aslinda karin da baya zayif fakat haftada 1 yeterli olur bence
Kardiyo 20dklik hiit
Evet nedir gorusler Varmi tavsiyecikler,yorumlar

Son düzenleme:
Bir bakima dogru ama ben cikariyorum bu idmanlariSaglam ve agir bir antremanda bir gunde 4-5 haraket yaparsin haraket basina 40 tekrar yapsan (orn. 5×8) 4×40=160 tekrar bitti. Daha fazla haraket yapmayin 1 saatden fazla antreman yapmayin oldugunuz yerde adim atarsiniz. Ama sen omuz bacak demissin veya gogus sirt koymussun ne kadar hakkiyla yapabilir sin bilemem. Sana onerim sirt bacak gogus gunlerine kol koy baska bisey ekleme eger enerjin kalmissa hafif kardiyo ile bitirir sin mukemmel antreman olur bu arada karin kasi istiyorsan bacak calis emin ol mekikden cok squatlar baklava yapar. Herkese kolay gelsin.
Öncelikle merhaba . Şu ana kadar hiç slkit uygulamadigim icin tecrubelerimden degil de okuduklarımdan bi kac bilgi vermek istiyorum. Şimdi göğüs calisirken triceps de çalışıyo sırt calisirken de biceps yardimci kas olarak çalışıyo. Simdi sen gogusten sonraki gün triceps calisiyosun ve tam performans olmadığı kanısı soyleniyo genelde yabanci forumlarda . Bicepsteb sonra da biceps dinlenirken sırt calisiosun sırtın fresh olsa da kollar yorgun olduğundan tam performans alamiyosun. Splitt uygulamasam da her sistemin pros ve cons larini araştırmayı prensiplerini öğrenmeyi seviyorum. (bunlar sadece genel kanilar senin icin gecerli olmayabilir bu programdan çok güzel verim alabilirsin de ).![]()
Triceps,gogus ve sirt zayif bolge benim ona gore hazirladim
Aslinda karin da baya zayif fakat haftada 1 yeterli olur bence
Kardiyo 20dklik hiit
Evet nedir gorusler Varmi tavsiyecikler,yorumlar![]()
Tesekkur ederim yorum icin Cok dogru demissin Ama ben gogus calisirken triceps kullanmaktan oldukca kaciniyorum mesela bari tamamen yikari itmiyorum vs. Bu yazin bir an dusundurdu beniÖncelikle merhaba . Şu ana kadar hiç slkit uygulamadigim icin tecrubelerimden degil de okuduklarımdan bi kac bilgi vermek istiyorum. Şimdi göğüs calisirken triceps de çalışıyo sırt calisirken de biceps yardimci kas olarak çalışıyo. Simdi sen gogusten sonraki gün triceps calisiyosun ve tam performans olmadığı kanısı soyleniyo genelde yabanci forumlarda . Bicepsteb sonra da biceps dinlenirken sırt calisiosun sırtın fresh olsa da kollar yorgun olduğundan tam performans alamiyosun. Splitt uygulamasam da her sistemin pros ve cons larini araştırmayı prensiplerini öğrenmeyi seviyorum. (bunlar sadece genel kanilar senin icin gecerli olmayabilir bu programdan çok güzel verim alabilirsin de ).
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sirt sorun olur bu sefer , sirt dinlenmez birdahki sirt idman kadarBak ne buldum salı ve carsamba gunlerinin antrenmanlarini yer degistir sorun çözüldü.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su an pek sorun yok gibi banaSirt sorun olur bu sefer , sirt dinlenmez birdahki sirt idman kadar
Ben ters grup kaslarin aygun idman yapilmasini dusunenlerdenimGöğüs triceps sırt biceps diyecem ama sirttan sonra bicepse enerji kalmiyi ikilem de kaldım sahsen . Olay beni aştı [emoji21] [emoji21]
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi