Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konu hakkında fazla bilgim yok o yüzden soruyorum ben önceden 500 gr su içen biriydim gerçekten gerisi çay kola flan şimdi onları bırakıp varmı yookmu suya yüklendim uyandıgımda ilk işim su içmek oluyor günde 2 3 litre suyu içiyorum ama kilo vermeye ne kadar etkisi var ?
su içmek metabolizmayı hızlandırır ve yediğin yemekleri daha hızlı sindirirsin güne 1 bardak su ve 10 dakkalık yürüyüş + yeşil çayla başlarsan normal yediginden fazla yesen bile cok seri şekilde yakarsın diye biliyorum
Sabah kalkar kalkmaz icilen su ic organlari aktif eder.Su icmenin bilinen bir kilo verdirme etkisi yok vucuttaki toksinleri atiyor.Sizin karninizi dolduracagi icin kalori alimina engel olabilir
Suyun kilo verdirme etkisi vardır alkali diyeti bir araştırmanı öneririm.Çay,kola,kahve gibi içecekleri tamponlamak için vücut daha çok suya ihtiyaç duyar iyi sağlığın bozulmamış.