Street workout Başladım

Merhaba arkadaşlar street workout yapmaya başladım madbarz diye birsiteden kendime başlangıç programı çıkardım uyguluyorum beslenmeme dikkat ediyorum evde dambıl setim var 30kg bu çalışmamı dambılla destekleyebilirmiyim örneğin gittim parka programda arka kol var yaptım sonra eve gelince dambılla hemen temel hareketleri yapsam nasıl olur veya önce dambılla çalışıp sonramı parka gitsem

Önce vücut ağırlığı ile yapılan hareketleri yapıp üzerine de dumbell ile çalışabilirsin. Ama önce dumbell ile çalışırsan kasların yorulacağı için vücut ağırlığın ile çalışman zorlaşacaktır.

Bana sorarsan street workoutu uzun zamanlı yapmayı düşünüyorsan Vg yapma derim yani dambılları ayrı ayrı grup çalıştıracağına dambılı ayağına bağla sırtına koy şınav barfix dips squatı ağırlıklarla yap derim .

Arkadaşlar yer yakın değil malesef önce programı uygulayıp eve gelincede dambılla temel 1-2 hareket yapmayı düşünüyorum

street workout çalışması zaten yorucu aynı gün deneme bence atıyorum haftada 2 gün street workout çalışması yapıyorsan 2 günde temel hareketler belirleyip aletli vg sporu yapabilirsin ama ayarlanabilir çift dumbbell seti şart yoksa tek dumbbella yada iki adet düşük ağırlıkla olacak iş değil eğer dumbell alma durumu yoksa şimdilik sadece street workout çalışmasına devam etmeni tavsiye ederim

street workout çalışması zaten yorucu aynı gün deneme bence atıyorum haftada 2 gün street workout çalışması yapıyorsan 2 günde temel hareketler belirleyip aletli vg sporu yapabilirsin ama ayarlanabilir çift dumbbell seti şart yoksa tek dumbbella yada iki adet düşük ağırlıkla olacak iş değil eğer dumbell alma durumu yoksa şimdilik sadece street workout çalışmasına devam etmeni tavsiye ederim
30kg dambıl setim var street workout pazartesi: göğüs-karın çalışıyorum salı: pull-push(birkaç farklı şınav barfiks felan) çarşamba: sırt-önkol-karın perşembe:bacak cuma:arka kol-karın cumartesi free style kafaya göre bu gündemi dambılla çalışsam bütün bögelerimi temel hareketlere acaba pazar dinlenme

İyiki street workout yapmışım diceksin street workout la eksik olan bölgelerini de geliştirmiş oluyorsunuz mesela benim sırtımla arka kolum gelişmiuodu ama street workout yaptıktan sonra ikiside süper gelişti

Arkadaşlar merhaba bana göre söylediğin çok ters bişey street workout&calisthenics sadece kendi vücut ağırlığınla yapılan bi spor vg ise dışarıdan alınan ağırlıklarla yapılıyor bu farkı anlamak lazım önce ikisini karıştırmak hem vücuda ters hemde sporların felsefesine ters bana göre ikisinden birini seçmen daha güzel olacaktır

Back
Yukarı