çevremde ilaç basan çok var bilinçli ve bilinçsiz.bilinçli basanlar bile sağlık sorunları yaşıyorlar,ben bilinçsizce basanları düşünemiyorum.şimdi ilaç basan ve bana gördükleri yan etkileri söyleyenlerin yaşadıklarını yazacağım.
1.arkadaş testo-boldenon-dianabol basıyor ve bana sinirli ve öfkesinin arttığını kalbinin çok hızlı attığını,şeyinin bazen ölü bazen ise çoştuğunu söylüyor.
2.arkadaş aralıksız yani on off olayında off yapmayan bir arkadaş yoğun bakıma alındı.
3.arkadaş önce omuzu sakatladı sonrada kısır kaldı.
şimdi de sizlere bilinçli kişileri yazacağım;
1.spordaki hocam.kendisi decadan dolayı her tarafı kan içinde oluyordu.bu sadece en ufak yan etkisi.
2.phill helth kendisinin karaciğerinde timör çıktı.
3.arkadaş kendisi yine yoğun bakıma alındı.
birçok steroid sitesinde okuduklarım şunlar;
Allah rızası için yardım kısır kaldım,çok kötüyüm vs.
bu ilaçlar ordan burdan duyma ile değil endekronoloji doktoru kontrolünde kullanılması gereken şeylerdir.lütfen sağllığınız riske atmayınız
HZ.Muhammed(s.a.v):insan 2 şeyin değerini kaybettikten sonra anlar.1-zaman 2-sağlık
1.arkadaş testo-boldenon-dianabol basıyor ve bana sinirli ve öfkesinin arttığını kalbinin çok hızlı attığını,şeyinin bazen ölü bazen ise çoştuğunu söylüyor.
2.arkadaş aralıksız yani on off olayında off yapmayan bir arkadaş yoğun bakıma alındı.
3.arkadaş önce omuzu sakatladı sonrada kısır kaldı.
şimdi de sizlere bilinçli kişileri yazacağım;
1.spordaki hocam.kendisi decadan dolayı her tarafı kan içinde oluyordu.bu sadece en ufak yan etkisi.
2.phill helth kendisinin karaciğerinde timör çıktı.
3.arkadaş kendisi yine yoğun bakıma alındı.
birçok steroid sitesinde okuduklarım şunlar;
Allah rızası için yardım kısır kaldım,çok kötüyüm vs.
bu ilaçlar ordan burdan duyma ile değil endekronoloji doktoru kontrolünde kullanılması gereken şeylerdir.lütfen sağllığınız riske atmayınız
HZ.Muhammed(s.a.v):insan 2 şeyin değerini kaybettikten sonra anlar.1-zaman 2-sağlık