squat ile kas büyütme

sibequ

Üye
Hocalarım abilerim kardeşlerim öncelikle merhabalar;
sizlere bir sorum olucaktı forumda squat ve deadlift hareketinin vücuttaki bütün kas gruplarını büyüttüğünü geliştirdiğini okumuştum ama anlam veremedim nasıl oluyorda bacak antrenmanı diğer kas gruplarınıda geliştiriyor?

Aslında geliştirme denmez gelişmesine yardımcı oluyor.Büyük kaslar çalışılınca büyüme hormonu salgılanmasını harekete geçiriyorsun.Bu sayede diğer kaslarada büyüme hormonu salgılanmış olur.

Deadlift özellikle nerdeyse tum vucudu calistirir quads ve gogus haric. Squat da merkez bölge ici n önemlidir genel bir güc artisi saglar her harekette eger merkez bölgen gücluyse sana bir artı sağlar. 2 sinide eksik etme

Deadlift özellikle nerdeyse tum vucudu calistirir quads ve gogus haric. Squat da merkez bölge ici n önemlidir genel bir güc artisi saglar her harekette eger merkez bölgen gücluyse sana bir artı sağlar. 2 sinide eksik etme
teşekkür ederim yorum için. squat ı ihmal etmiyorum fakat deadlift yapmıyorum ekipman olmayınca olmuyor

Bacak (quadriceps) ve kalça (glute) kaslarınızı çalıştırdığınızda büyüme hormonundan ziyade testesteron üretimi artar buda kaslarınızı hacimlendirmenize yardımcı olur.

Valla ben squatı evde yapamıyorum ağırlık yok en son 85 kg kuzenı omuzlamıştım yaptım bıraz da dengeli dagılmıyo agırlık bıraktım :D ama 10+10 dambıllarla da oluyor bacakları çizme konusunda işe yarıyor baya iyi

Back
Yukarı