arkadaslar herkese merhabalar ıkı antremanı bırlıkte atacagım..dun ıtıbarıyle dınlenme haftasına gırdım hafta ıcı persembe ya da cuma maksımum alacagım hedefım 240 kg yapmak ama hayırlısı ınsallah yapabılırım..yenı program hakkında daha karar vermedım arastırıyorum ama buyuk ıhtımalle 1976 russian squat routine ısımlı programı yapacagım ınceledım bıraz güzel geldi bana ...candıto da bır kosede duruyor onu da yapabılırım henuz bellı degıl ..smolovu uzun zamandır yapıyorum bır degısıklık yapmak ıstedım...tabı smolov u bırakamam ama bırazcık ara verecegım sonra hemen yıne smolov a donecegim
dınlenme haftasında kosmayı planlıyorum arkadaslar kardesımın yanında sakaryadayım okulun ıcınde spor yapmamız ıcın park var oraya gıdıp barfıks sınav dıps gıbı vucut agırlıgımızıle yapacagımız hareketlerı yapmayı planlıyorum..aktıf dınlenmeyı dusunuyorum arkadaslar
-------CUMA GÜNÜ ANTREMANIM 8 SET 4 TEKRAR 190 KG------
arkadaslar son seti kameraya aldım son setlerde 1 tekrar fazla yapmayı cok sevıyorum benı ekstra mutlu edıyor 8.sette 4 tekrar yapmam gerekırken 5 tane yaptım boyle yapınca kendımı ıyı hıssedıyorum arkadaslar nedendır bılemıyorum ama tamam bu ağırlık benım ıcın guzeldı 1 tekrar da fazla yaptım dusuncesıyle ekstra motive oluyorum
---------CUMARTESİ GÜNÜ ANTREMANIM 10 SET 3 TEKRAR 200 KG--------
9.SET
10.SET
son sette yıne 1 tekrar fazla yaptım dedıgım gıbı alıskanlık gıbı bır sey oldu bende arkadaslar cıkmasa sorun olmaz ama cıkınca dedıgım gıbı ekstra motıve oluyorum
..cumartesı gunu agır olmasına ragmen cok eglencelı cok zevklı gectı bıraz gec gıttım salon cok da kalabalık degıldı rahat rahat calıstım arada makara yaptık 10 set 3 tekrar oldugu ıcın dınlenme suresını bıraz uzun tuttum
genel ıtıbarı ıle ıkı gun cok ıyı gectı arkadaslar umarım begenırsınız herkese ıyı sporlar ıyı seyırler görüşmek üzere 

-------CUMA GÜNÜ ANTREMANIM 8 SET 4 TEKRAR 190 KG------
arkadaslar son seti kameraya aldım son setlerde 1 tekrar fazla yapmayı cok sevıyorum benı ekstra mutlu edıyor 8.sette 4 tekrar yapmam gerekırken 5 tane yaptım boyle yapınca kendımı ıyı hıssedıyorum arkadaslar nedendır bılemıyorum ama tamam bu ağırlık benım ıcın guzeldı 1 tekrar da fazla yaptım dusuncesıyle ekstra motive oluyorum

---------CUMARTESİ GÜNÜ ANTREMANIM 10 SET 3 TEKRAR 200 KG--------
9.SET
10.SET
son sette yıne 1 tekrar fazla yaptım dedıgım gıbı alıskanlık gıbı bır sey oldu bende arkadaslar cıkmasa sorun olmaz ama cıkınca dedıgım gıbı ekstra motıve oluyorum