arkadaslar herkese merhabalar adım semih üye videoları kısmını takıp edıyorsanız oradan crossfit isimli kullanıcı benım biraz kendımden bahsetmek gerekırse dokuz eylül üniversitesinde okuyorum son sınıf ıktısat ogrencısıyım yüksek lisas ıcın sınavlara hazırlanıyorum powerliftingi hobi olarak yapıyorum eskiden deadlift ve overhead press de yapıyordum ama sadece squata ağırlık vermeye kadar verdım..biraz geçmısımden bahsetmek gerekırse 2010 dan beridir spor yapıyorum bunun tabi ilk yılları klasık vucut gelistirme seklınde oldu daha sonra ınternetten arastıra arastıra cevremdekı bılgılı kısıler sayesınde powerlifting e yoneldım powerlifting e baslayalı 4.5 yıl kadar oldu..
vucut olculerımden bahsedeyım bıraz arkadaslar 1.86 boyum ve 95-96 kılo civarındayım yag oranımı hıc bılmıyorum ama tahmınım yuzde 15-20 arasındadır
doğal calısıyorum arkadaslar herhangı performans arttırıcı ılac ya da turevlerını hıc kullanmadım kullanmayı da dusunmuyorum..supplement olarak da sadece sınav donemlerı proteın tozu kullanıyorum onun dısında kullanmam..bcaa ve kreatin hayatımda hiç kullanmadım..bu gunlerde aldıgım takvıye pharmaton kullanıyorum vitamın ılacı sabahları kahvaltıdan sonra ıcıyorum gun ıcınde enerjık tutuyor bunun dısında herhangı bir takvıye almıyorum arkadaslar..
sizinle burada squat programımı paylasacagım arkadaslar su anda hedefım 2017 ocak yılındakı powerlifting turkıye sampıyonası ona hazırlanıyorum kendımce ve smolov jr squat programını uyguluyorum uzun zamandır cok hosuma gıttı gelısımım durana kadar da devam edecegım ne zaman faıl olmaya basladım o zaman program degıstırecegım..
3 hafta boyunca uygulayacagım antreman ve kılolarım asağıdakı gıbı arkadaslar
HAFTA-1
pazartesi 6 set 6 tekrar 160 kg
caesamba 7 set 5 tekrar 175 kg
cuma 8 set 4 tekrar 185 kg
cumartesi 10 set 3 tekrar 195 kg
HAFTA-2
pazartesi 6 set 6 tekrar 165 kg
carsamba 7 set 5 tekrar 180 kg
cuma 8 set 4 tekrar 190 kg
cumartesi 10 set 3 tekrar 200 kg
HAFTA-3
pazartesi 6 set 6 tekrar 170 kg
carsamba 7 set 5 tekrar 185 kg
cuma 8 set 4 tekrar 195 kg
cumartresi 10 set 3 tekrar 205 kg
hesaplamayı yaptıgım sıtenın lınkını de paylasayım arkadaslar ------ http://www.smolovjr.com/smolov-jr-calculator/
squat dısında pazartesi genel olarak good mornıng romanıan deadlift ve superslow tempoda squat yapıyorum arkadaslar
genel olarak boyle arkadaslar her antremanda video cekecegım en az 1 set cekmeyı planlıyorum antremanımdan bugun aksam spora gıdecegım bugunku antreman vıdeosunu paylasacagım umarım begenırsınız herkese ıyı seyırler ıyı sporlar gorusmek uzere
vucut olculerımden bahsedeyım bıraz arkadaslar 1.86 boyum ve 95-96 kılo civarındayım yag oranımı hıc bılmıyorum ama tahmınım yuzde 15-20 arasındadır
doğal calısıyorum arkadaslar herhangı performans arttırıcı ılac ya da turevlerını hıc kullanmadım kullanmayı da dusunmuyorum..supplement olarak da sadece sınav donemlerı proteın tozu kullanıyorum onun dısında kullanmam..bcaa ve kreatin hayatımda hiç kullanmadım..bu gunlerde aldıgım takvıye pharmaton kullanıyorum vitamın ılacı sabahları kahvaltıdan sonra ıcıyorum gun ıcınde enerjık tutuyor bunun dısında herhangı bir takvıye almıyorum arkadaslar..
sizinle burada squat programımı paylasacagım arkadaslar su anda hedefım 2017 ocak yılındakı powerlifting turkıye sampıyonası ona hazırlanıyorum kendımce ve smolov jr squat programını uyguluyorum uzun zamandır cok hosuma gıttı gelısımım durana kadar da devam edecegım ne zaman faıl olmaya basladım o zaman program degıstırecegım..
3 hafta boyunca uygulayacagım antreman ve kılolarım asağıdakı gıbı arkadaslar
HAFTA-1
pazartesi 6 set 6 tekrar 160 kg
caesamba 7 set 5 tekrar 175 kg
cuma 8 set 4 tekrar 185 kg
cumartesi 10 set 3 tekrar 195 kg
HAFTA-2
pazartesi 6 set 6 tekrar 165 kg
carsamba 7 set 5 tekrar 180 kg
cuma 8 set 4 tekrar 190 kg
cumartesi 10 set 3 tekrar 200 kg
HAFTA-3
pazartesi 6 set 6 tekrar 170 kg
carsamba 7 set 5 tekrar 185 kg
cuma 8 set 4 tekrar 195 kg
cumartresi 10 set 3 tekrar 205 kg
hesaplamayı yaptıgım sıtenın lınkını de paylasayım arkadaslar ------ http://www.smolovjr.com/smolov-jr-calculator/
squat dısında pazartesi genel olarak good mornıng romanıan deadlift ve superslow tempoda squat yapıyorum arkadaslar
genel olarak boyle arkadaslar her antremanda video cekecegım en az 1 set cekmeyı planlıyorum antremanımdan bugun aksam spora gıdecegım bugunku antreman vıdeosunu paylasacagım umarım begenırsınız herkese ıyı seyırler ıyı sporlar gorusmek uzere