Sprinter ?

Merhaba, ben kucuklugumden beri cevik bir insanim yasitlarima gore minyon ve kisayim ancak sprinter olmak istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum. Yasim 16 ,Boyum 1.60, Kilom 43 .. Tesekkurler.

hangi dalda? koşu, bisiklet? :)
ayrıca genel olarak kendinizi sınamak için sabit durduğunuz yerden zıplayıp ne kadar yükseğe zıpladığınıza bakın :) genelde sprinterler iyi sıçrayan kişiler diyordu bir bisiklet antrenörü ;)

Bir zamanlar atletizm de 100 m 200 m ve 400 m koşuyordum. Hız doğuştan gelen bir yetenektir. Doğru antrenman, doğru beslenme ve doğru uyku ile buna sadece %2-10 arasında bir katkı sağlayabilirsin. Eğer hızlıyım diyorsan git atletizm parkuruna herhangi klup hocasıyla konuş onlar sana yol gösterirler. Yaşın 16 boyun da uzar. 180 ideal sprinter boyu olarak kabul görülüyor. Ancak gel gör ki bugün usain bolt herkesten uzun bu da işte doğuştan gelen bir yetenektir...

Yanliz basladim kaslarim sizliyor sabah kalkip kosu yapip kondisyonumu hizlandirmak istiyorum ama hep useniyorum :) gercekten hizli oldugumu dusunuyorum bana bir program onermenizi rica ediyorum. Tesekkurler

Söylediğim gibi git atletizm parkuruna kendine klup bul. Tek basına olmaz...

İlgin icin tesekkurler wrestler :)

Lütfen 'beğen' tuşunu kullanalım efekrotos.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı