Sprey tava yağı ile tavuk göğsü

Tavuk göğsü zeytinyağıyla kızartmayın diyorlar doğrumudur benim amacım yağ yakmak zayıflamak zeytinyağı spreyi almayı düşünüyorum ama bunu okuyunca şaşırdım sizce ne kullanmalıyım hindistan cevizi yağı var normal yağ var bide zeytinyağı olan var ? Bu arada marka PAM

hindistan cevizi yağını tavsiye ederim. tadına alışma bir iki hafta sürebilir. tavuklu sütlaç ttito gibi olcan bir süre

hindistan cevizi yağını tavsiye ederim. tadına alışma bir iki hafta sürebilir. tavuklu sütlaç ttito gibi olcan bir süre
Dostum pam var başkada bulamadım var ama 35 lira gibi bişey sadece fıs yağ gibi şeyler buldum onlardan alsam nolur tava felan yazıyor sonuçta kafayı yiyeceğim hiçbişey bulamıyorum acil ??

Camsil şişwsine doldur. Önce camsili boşaltmayı unutma tabii ;)[DOUBLEPOST=1508899658][/DOUBLEPOST]
Zeytinyağı çabuk yanar ayçiçek yağı ile karıştırmak gerekir
Zeytinyağı için bu şekilde bir genelleme yok. Hatta tersi bile söz konusudur, araştırmanızı öneririm. Konuya ilişkin inceleyebileceğiniz bir iki de link ileteceğim, içinde bilimsel dayanakları ile açıklamalar mevcut.
http://yemek.com/zeytinyagiyla-yemek-pisirme/sayfa/3

http://www.milliyet.com.tr/-zeytiny...zar/yazardetay/01.07.2012/1561081/default.htm

Asıl sorum şu bana uygun bir fiyata sprey yağ lazım ama nerden bulabilim internete yazıyorum fıs yağ çıkıyo yani pasta tava için felan sprey yağ onlar olurmu zaten 2-3 ay kullanıcam onu cevaplarmısınız ? 15 tl gibi bütçem var fısyağ denen şey 15 tl

ben aşçıyım elimde yanmışlığı var.[DOUBLEPOST=1508948545][/DOUBLEPOST]15 liraya 2 kg çiekyağı alırsın öle fantazilere fazla takma amerika değil burası

Ben o sprey yağı hiç kullanmadım... Bu sosyal medyada peydah olan çook bilmiş amerikan özentisi vücut geliştirme yapan arkadaşların tükettiği organik pirinç patlatlarından ya da fıstık ezmelerinden de tüketmiyorum ama hepsini ikiye katlayacak definisyonda ve kalıpda bir vücudum var. Müsabık yarışmacıyım ve iyi kötü dereceler de elde etmeyi başardım, fazlası için çalışıyorum.

Yanlış anlaşılmasın lütfen, kendini beğenmişlik olsun diye yazmıyorum haşa.. 32 yaşındayım iyi kötü bir yol kat ettiğimi düşünüyorum bu sporda, demek istediğim bu tip şeylere genç arkadaşlarımız kanıp para harcamasın. Zeytinyağı, pirinç, tavuk, balık, baklagil vs. kendi kültürümüzdeki ve bildiğimiz besinler yetecektir de artacaktır da emin olun. Para harcayacaksanız bunlara harcayın, sert antrenman yapın odaklanın.

Herkese saygılarımla.

Ben o sprey yağı hiç kullanmadım... Bu sosyal medyada peydah olan çook bilmiş amerikan özentisi vücut geliştirme yapan arkadaşların tükettiği organik pirinç patlatlarından ya da fıstık ezmelerinden de tüketmiyorum ama hepsini ikiye katlayacak definisyonda ve kalıpda bir vücudum var. Müsabık yarışmacıyım ve iyi kötü dereceler de elde etmeyi başardım, fazlası için çalışıyorum.

Yanlış anlaşılmasın lütfen, kendini beğenmişlik olsun diye yazmıyorum haşa.. 32 yaşındayım iyi kötü bir yol kat ettiğimi düşünüyorum bu sporda, demek istediğim bu tip şeylere genç arkadaşlarımız kanıp para harcamasın. Zeytinyağı, pirinç, tavuk, balık, baklagil vs. kendi kültürümüzdeki ve bildiğimiz besinler yetecektir de artacaktır da emin olun. Para harcayacaksanız bunlara harcayın, sert antrenman yapın odaklanın.

Herkese saygılarımla.
Serdar aktolga öyle demişti çok güldüm ya adam dediki kokonat yağı imiş saçma şeylermiş yeni çıkan şeylermiş suşiymiş bunlar ne kardeşim senin tarihindeki insanlar ne yemiş kültüründe ne varsa onları tüket ancak öyle gelişirsin demişti bide sprey yağı almayı düşünmüyorum teşekkürler.

Dostum bencede ilk başlarda o şekilde düşünüyorsun da herşeyi en iyi şekilde yapmak istiyorsun fakat bence gerçekten gereksiz spry, çiçek yağı değilde zeytinyağı kullanırsan işini yeterince görür.

Back
Yukarı