Spordan sogutanlar

Diğer soğutan tiplerde internetteki bodybuilder bayanları görüp her ağırlıkla çalışan bayanın öyle olacağını düşünüp öğüt vermeye çalışan tipler. Olası cümleler:
+Ne ağırlık kaldırması ,bayana kas yakışmıyor.
+Kaslı kadınlar çok çirkin.
Eki Görüntüle 31420
Bu fotoğraftaki bayana çirkin diyen bir çevrem var gerisini sizdüşünün:)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
O ne ya asik oldum be arkadas

Diğer soğutan tiplerde internetteki bodybuilder bayanları görüp her ağırlıkla çalışan bayanın öyle olacağını düşünüp öğüt vermeye çalışan tipler. Olası cümleler:
+Ne ağırlık kaldırması ,bayana kas yakışmıyor.
+Kaslı kadınlar çok çirkin.
Eki Görüntüle 31420
Bu fotoğraftaki bayana çirkin diyen bir çevrem var gerisini sizdüşünün:)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

#kahrolsunbagzıseyler hergün bu sozleri duyuyorum :/ bayana kas yakışmaz, delikanlı olmuşsun, deliyürek geldi...tabi bir strateji geliştirdim artık boksta yapıyorum bu yüzden çok musallat olmuyorlar

Diğer soğutan tiplerde internetteki bodybuilder bayanları görüp her ağırlıkla çalışan bayanın öyle olacağını düşünüp öğüt vermeye çalışan tipler. Olası cümleler:<br />+Ne ağırlık kaldırması ,bayana kas yakışmıyor.<br />+Kaslı kadınlar çok çirkin.<br />
uploadfromtaptalk1407018963445-jpg.31420
<br />Bu fotoğraftaki bayana çirkin diyen bir çevrem var gerisini sizdüşünün:)<br />GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi<br/>

Bnce cok hos

S.a aynı sorunun farklı turu bende var seninle birlikte başlayan arkadasının protein amino alip et yiyip senn da evde tavugu zor gorup 10 günde senin 1 ayda yaptığını görünce insan deliriyor saldırasım geliyor xd ayrıca kaslı kadınlar istediği kadar güzel oldu iticidirdirler. Verse ... Ama xd

ben bu spordan soğutanları 3 grupta inceliyorum.

birincisi
5 dakika önce tanıştığı insana bilmişlik taslayanlar var. beyler vücutça ekto, gelişim hızınca mezoyum. neyse 18 yaşındayım 28 yaşında bir arkadaş geldi yok kanka bu vücut normal değil (evet zaten öyle olduğu için salona geliyorum ya!) sen doktora git sende kesin kurt vardır. Allah tan hocanın yanında dedi hoca hormonlarla ilgili, kurtla alakası yok dedi ve sustu. yanıma gelip dostum ağır bas yoksa gelişmezsin, bak kızlar bakmaz haa diyen de var.

ikincisi
evdekiler. karşılarında çocuk varmış gibi davrananlar. halam beni görünce ay canııım sen spordan mı geldiiiin diyor. poğaça isteyen var mı denilince elimi kaldırınca ayyy bakın çoocuklar bu çocuk spora gittiği için acıkıyor, iştahı arttı onun diyor ve bunlar sayesinde insanlara ''bakın, ben spora gidiyorum'' diyormuşum gibi oluyor.

üçüncüsü
ilk ikisi kadar olmasada yine de insanı antrenmandayken deli ediyor. şu salonda çalışırken oranın sahibiymiş gibi cool olmaya çalışanlar. kulağında kulaklık, kaşlar çatık olanlar. bacak çalışırken her tekrarda yesssss yesssss diye bağıranlar. insan harekette zorlanırken af uf uh bişeyler der yes nedir dostum?

evde sporun faydaları
karışan gocen yok sıra bekleme yok
ter pislik kokusu yok başkalarının aslında ev iyiymiş la alet ekipmanı tam kursan :D hırs abi hırs

evde sporun faydaları
karışan gocen yok sıra bekleme yok
ter pislik kokusu yok başkalarının aslında ev iyiymiş la alet ekipmanı tam kursan :D hırs abi hırs
ben evdeyim, en büyük sıkıntı babam. Sığamadılar eve benim spor odama koltuk takımı dosetecem diyor.

Bana da gecende yasli dayinin teki denk geldi. Adam tum agirliklari takmis, vucut desen yok. Olumcul dayi gucu diyip calisiyor. External rotation yapiyorum, geldi onu oyle yaparsan bi ise yaramaz boyle yapcan, dedim bu baska hareker. Sustu allahtan.

benim hala oğlu göbekli kilolu biri unideydi beni görünce olm nolmus lan sana dedı felan filan sonra bi anda dedi göğüslerin kadın memesi gibi dedi :D onunkilere bi baktım hem jinekomasti hemde full yağ ve kötü gözüken benimki oluyormuş çok ilginç :D

Back
Yukarı