sporda gelisemiyorum

oqan45

Üye
merhaba arkadaşlar. ben vucut gelistirmeye baslayali 9-10 ay falan oldu. ama ne gogus kaslarim sisti nede kollarim. bosa yapiyorum gibime geliyor. kollarim genisledi ama disardan goren biri spor yaptigimi bile fark etmiyor sizce ne yapmaliyim. bu konuda bilgili olan biri varsa yardim edebilirse sevinirim. suana kadar protein kullanmadim.kollarima sekil nasil verebilirim gogus kaslarimi siıkıyorum fazla sert degil nedeni nedir acaba. simdiden tesekkurler.

Ya salonda hocalarında sıkıntı var yada beslenmende çünkü normal olarak azda görünse 9-10 ay çok uzun bir zaman 6.ayda normalde göğüs kol ve hafiften six packlerin çıkması gerekiyordu bence beslenme programını gözden geçirmelisin ama yinede beslenme bile olsa 9-10 ay anlaşılır gibi değil.

ya beslenme yada spor hareketleri fazla zorlamıyorsun kendini gibi gibi hocam 10 ay uzun süre ben 1-2 aydır evde yaptığım halde farkı hissettim 1 çift dambıl 1 kapı barfiksi ile senin farketmemen imkansız 2 sınde sıkıntı vardır

Hareketleri doğru yapmamışsındır vücudunu dinle biraz spor yaparken birşey hissetmiyosan yanlış yapıyosundur ..

Back
Yukarı