Arkadaşlar body building alanlarında ve bazende makinalarda hayvan gibi anıranlar yüzünden bütün konsantrasyonum bozuluyor ve odaklanamıyorum bunların amacı spor yapmakmı anırmakmı anlamadım bugün spor yapıyorum işte biri geçmiş triceps çalışıyor cable machinede neyse eyw adam her sette hayvan gibi bağırıyor auauauau diye sesler çıkarıyor ulan yine neyse dedim neyse işte devam ettim bu adam susmadı şimdi herhangi bir müdahelede bulunmak istemedim biraz sinirli biriyim salondan atılmamak için çünkü kavga çıkacak ben müdahalede bulunsam. 1-2 defa bütün konsantrasyonum bozuldu maximumda yapacağım hareketleri bu herif yüzünden 5-10 kilo düşürerek yaptım çünkü çok sinirlendim . Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ben de spor yaparken arada ses çıkarıyorum motivasyon için ama bu anırmak bildiğin anırmak ulan girdiği kilolara bakıyorum onlarda tırt aşağılamakta istemiyorum. Arkadaşlar bu konuda gözünüzü seveyim siz bilinçli olun ve unutmayın sadece siz spor yapmıyorsunuz orda herkes spor yapıyor.