Spora yeni başladım hangi Supplementli kullanmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamın aleyküm ve Rahmetullah ve berakatüh
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim daha yeni üye oldum af ola
1.5 aydır spor yapıyorum ama antrenmanda tıkanıyorum bazen o patlayıcı gücü verecek ürün arıyorum sizce kreatin alayım mı ?
Hergün omuz ve kol antremanı yapıyorum onun dışında çeşitli hareketler halter fln yapıyorum kreatinin yanında başka ne tavsiye edersiniz ?
Protein tozu almalımıyım?
58 kiloyum yağ oranım 20 boy 1.71
Yazacak abilerim kardeşlerim artı ve eksileri biraz detaylı yazarsa iyi olur selam ve dua ile kalın

Kreatin patlayıcı bir güç vermez diye biliyorum onun için ALANİN ve ya pre work ürünleri kullanabilirsin b6 vitamini tükeymelisin arginin olabilir damar genişlemesi açısından enerjide verir
Protein tabikide kullansan iyi olur gelişmen açısından yanındada bcaa protein sentezini arttırmak için ve yanına dediğim gibi b6 vitamini bu 3 ü ilk alman gerek supplementler.

daha 1.5 aydır yapıyorsun, ne supplementi? bu sadece 26 gr bir protein tozu yani sen şuan bunu doping olarak görüyorsun ama böyle birşey değil

daha 1.5 aydır yapıyorsun, ne supplementi? bu sadece 26 gr bir protein tozu yani sen şuan bunu doping olarak görüyorsun ama böyle birşey değil
Hocam haklısınızdır ama antrenmanda dediğim gibi bi zaman sonra tıkanıyorum o patlayıcı güç lazım bu bakımdan b6 düşünüyorum

Patlayıcı güç istiyorsan sağlam karbonhidrat ve bir fincan kahve içip patlayıcı güç idmanları yapman gerekir.
Hiçbir supplement sihirli değnek değildir.
Alacağın kreatin sana placebo etkisinden başka bir şey yapmaz.
İlla idman öncesi enerji versin diyorsa pre workout kullanabilirsin ama bence çok gereksiz bir fincan kahve iş görecektir, patlayıcı idmanlarla sonuç alırsın

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı