Elimdeki aletler bunlar spora .lk defa başlıyorum spor salonu buraya çok uzak bu yüzden evde yapıcam elimde bu aletler var yaşım 17 kilom 68 boyum tam ölçmedim 1.75 üstü ama daha çok baldır göğüs ve karın kısmımda yağlanma var mankenler gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum bunun kısa zamanda olmayacağınıda biliyorum birkaç aylık iş olmadığınıda biliyorum söylediğim gibi vaktim yok elimde yeterli kadar alet var diye düşünüyorum çoğu evde spor yapanların aksine sizden uygun bir program ve beslenme programı istiyorum uygunsa uyuma düzeni nasıl olmalı elimde 40kg var ve
Ağırlık sehpasının özellikleri:Birçok pozisyona kolay ayarlanabilir sırt minderi• Fonksiyonlar: Incline, Decline and flat bench press, leg developer, leg back curl, Butterfly• Dikey desteğin eni: 60 cm• Toplam yüklenebilecek ağırlık: 270 kg (kullanıcı, bar ve ağırlık dahil)• Düz Pozisyonda Yüklenebilecek Ağırlık: 160 kg (bar ve ağırlıklar dahil)• Yukarı Eğim Pozisyonunda Yüklenebilecek Ağırlık: 135 kg (bar ve ağırlıklar dahil)• Aşağı Eğim Pozisyonunda Yüklenebilecek Ağırlık: 135 kg (bar ve ağırlıklar dahil) bunlar yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum bu işin sabır işi olduğunu biliyorum