Spora gideli 1.5 ay oldu ama hiçbir değişiklik yok

Kilom 86 Boyum 1.83 Yaşım 17 , 1.5 ay önce spora başladım spora gitme amacım kilo vermek , kas yapmak ve kamburluktu ilk ay haftanın 6 günü gittim 1 gün off yediklerime dikkat ettim genellikle çok protein almaya çalıştım ,spor salonu uzak olduğu için bide oraya kadar 5000 adım atıyordum hocanın dedikleri programa da uyuyordum ama 1.ayın sonunda kilo hiç düşmemiş sadece belde ve omuzda 2cmlik incelme olmuş koldada büyüme olmamış hiç şimdide 2. aya başladım ama aynaya baktığımda eskisiyle aynı hatta bazı arkadaşlarım kilo aldın bile diyo ben eskiden sadece günde 10.000 adım yürüyerek ve diyet yaparak ayda 8 kilo veriyodum fakat şimdi hiç veremiyorum sizce sporu bırakıp tekrardan eski programıma mı dönüyüm ? (spor programımı fotoğraf olarak yükledim)

Eklentiler

• jfjdjd.jpg
    jfjdjd.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 547
ben 6 ayda hiçbir gelişim görememiştim sonrasında hiç sporu bırakmayarak şuan 3 4 yılım doldu kol 42 cm 92 kg yum kilolumuyum evet ama kas yağ değil önemli olanda o

Ya diyetisyene gidip sağlıklı şekilde ölçülüp yağ kas su oranı hesaplatın yada görüntüye aldanmayın çünkü yazdıklarınız mümkün değil.
Daha önce ayda 8 kilo veriyordunuz ama 4 kg su 2 kg yağ 2 kilo kas olmadığını kim bilebilir ?
En sağlıklı kilo verme yöntemi EN FAZLA haftada 1 kilo olmalı bunun harcinde verilen her kilo yalan ya su ya kas kaybıdır o.
En doğru kilo verme şekli içinde ağırlık çalışması olan bir programdır programınızı tam anlamadım ağırlık kaldırıyor musunuz yoksa sadece HAREKETLER'den ibareret mi ? Ağırlıksız şekilde ?

Dediğim gibi en doğru sonucu düzgün bir diyetisyende yağ,su,kas oranı takibiyle ayda bir yaparsanız neyin ne olduğunu görürsünüz.

kg vermeye odaklan ilk olarak. beslenme ise en az%70 bu işin. spor programın pek bişi ifade etmiyor oradan patlak verirse

4 aydır fitnesse gidiyorum vücutta hiçbir değişiklik yok. Halbuki sürekli fullbody çalışıyorum ve ağırlıkları düzenli olarak arttırıyorum en zorunu yapmaya çalışıyorum. Beslenmem ve uyku durumum dzüenli günlük 200 gr dan fazla protein alıyorum.

4 aydır fitnesse gidiyorum vücutta hiçbir değişiklik yok. Halbuki sürekli fullbody çalışıyorum ve ağırlıkları düzenli olarak arttırıyorum en zorunu yapmaya çalışıyorum. Beslenmem ve uyku durumum dzüenli günlük 200 gr dan fazla protein alıyorum.
Fotografiniz var mı acaba? Gelişme kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Hiçbir değişiklik yok derken ölçülerde cm olarak mi tartıda kilo olarak mi yoksa aynada görüntü olarak mi?

Hiçbir değişiklik yok derken ölçülerde cm olarak mi tartıda kilo olarak mi yoksa aynada görüntü olarak mi?
Aynada özellikle yok Bulk dönemindeyim son 1 aydır hiçbir ağırlık arttıramıyorum sorun sadece bu değil kol ölçüsü 4 ayın başında 33 m di hala 33 cm ( sıkınca ) ilk 3 ayda bisceps dumbellde 4 kilodan 8 kiloya çıktım ( bisceps programı 3x12 barbell curl 10 kg bar kenar başı 2.5 kg ağırlık dumbell bisceps 8 kg 2x24 arm curl 10 kg 3x12) bu arada yaş 14 arkadaşlarımın bir kısmı 2 ayda karın kası kol kası göğüs kası vs çıkardı bende 4 ayda hiçbir şey yok ( gitme sıklığım önceden 2 gün gidiyordum 1 gün ara veriyordum son 2 haftadır 1 gün gidip 1 gün gitmiyorum son 1 ayda fullbody başladım )

Aynada özellikle yok Bulk dönemindeyim son 1 aydır hiçbir ağırlık arttıramıyorum sorun sadece bu değil kol ölçüsü 4 ayın başında 33 m di hala 33 cm ( sıkınca ) ilk 3 ayda bisceps dumbellde 4 kilodan 8 kiloya çıktım ( bisceps programı 3x12 barbell curl 10 kg bar kenar başı 2.5 kg ağırlık dumbell bisceps 8 kg 2x24 arm curl 10 kg 3x12) bu arada yaş 14
Ağırlığı az biraz düşürüp tekrardan düzenli bir şekilde artırmayı deneyebilirsin. Kolun belki yağlı haliyle 33cmydi, şimdi daha az yağlıdır. Daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.

Ağırlığı az biraz düşürüp tekrardan düzenli bir şekilde artırmayı deneyebilirsin. Kolun belki yağlı haliyle 33cmydi, şimdi daha az yağlıdır. Daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
daha düşük ağırlıklarda 3. setten sonra zorlanmaya başlıyorum özellikle barbell curl normalde 3 set yapıyorum ağırlık azalınca 6-7 sete kadar çıkabiliyorum ( yanması için ) Ama önerin için sağol tekrarı arttırıp deneyebilirim hatta yarın hemen deneyeceğim

Kilom 86 Boyum 1.83 Yaşım 17 , 1.5 ay önce spora başladım spora gitme amacım kilo vermek , kas yapmak ve kamburluktu ilk ay haftanın 6 günü gittim 1 gün off yediklerime dikkat ettim genellikle çok protein almaya çalıştım ,spor salonu uzak olduğu için bide oraya kadar 5000 adım atıyordum hocanın dedikleri programa da uyuyordum ama 1.ayın sonunda kilo hiç düşmemiş sadece belde ve omuzda 2cmlik incelme olmuş koldada büyüme olmamış hiç şimdide 2. aya başladım ama aynaya baktığımda eskisiyle aynı hatta bazı arkadaşlarım kilo aldın bile diyo ben eskiden sadece günde 10.000 adım yürüyerek ve diyet yaparak ayda 8 kilo veriyodum fakat şimdi hiç veremiyorum sizce sporu bırakıp tekrardan eski programıma mı dönüyüm ? (spor programımı fotoğraf olarak yükledim)
Yaptığın yanlış haftanın 6 günü gitmek steroid mi aliyorsun ki vücut nasil toparlanicak kaslar iyileşecek split yapiyorum diyorsanda her bileşik harekette ayni bölgeyi çalışıyorsun buda aşırı yükleme yapiyor kaslara bildiklerim bu kadar haftanın 3 günü fullbody öneriyorum.

Back
Yukarı