Merhabalar Bodyforumtr kullanıcıları ;
Bundan 6 ay önce evde vg'ye başlamış 3 ay çalışmış fakat beslenme düzenini oturtamadığım için ve motivasyon eksikliğinden dolayı bırakmıştım.
Şimdi geri döndüm ancak kafamda hala soru işaretleri var. 1.71 boy, 52 kiloyum.Ektomorfum ve kilom vg için uygun değil.Buna paralel kilo almam gerekiyor.
Ancak nelerle beslenmem gerektiğini bilmiyorum. Nitekim elimde şuan belli bir program yok. Şu an ki programım ;
Pazartesi : Biceps & Triceps & Abs
Salı : Göğüs & Omuz
Çarşamba : Bacak & Sırt & Kanat
Perşembe : Off
Cuma : Biceps & Triceps & Abs
Cumartesi : Göğüs & Omuz
Pazar : Off
Hareketleri yaparken her ne kadar nizami yapmaya çalışsam da zorlanıyorum.
Sizden ricam ; Kilo almamı sağlayacak ve evde yapabileceğim bir gainer tarifi ve programım hakkındaki yorumlarınızdır. Saygılar.
Bundan 6 ay önce evde vg'ye başlamış 3 ay çalışmış fakat beslenme düzenini oturtamadığım için ve motivasyon eksikliğinden dolayı bırakmıştım.
Şimdi geri döndüm ancak kafamda hala soru işaretleri var. 1.71 boy, 52 kiloyum.Ektomorfum ve kilom vg için uygun değil.Buna paralel kilo almam gerekiyor.
Ancak nelerle beslenmem gerektiğini bilmiyorum. Nitekim elimde şuan belli bir program yok. Şu an ki programım ;
Pazartesi : Biceps & Triceps & Abs
Salı : Göğüs & Omuz
Çarşamba : Bacak & Sırt & Kanat
Perşembe : Off
Cuma : Biceps & Triceps & Abs
Cumartesi : Göğüs & Omuz
Pazar : Off
Hareketleri yaparken her ne kadar nizami yapmaya çalışsam da zorlanıyorum.
Sizden ricam ; Kilo almamı sağlayacak ve evde yapabileceğim bir gainer tarifi ve programım hakkındaki yorumlarınızdır. Saygılar.