American Psycho
Üye
Uzun süredir düzenli bir program tutturamıyordum kendime.American Psycho filminde C. Bale'yi gördükten ve filmide birkaç kez seyrettikten sonra kafaya koydum.Takıntılar yüzünden hayatı yaşayamıyorum zaten.Takıntı haline getirdim ve kendime program buldum.Boyun fıtığı başlangıcı var ama pc başında uzun süreden beri fazla kaldığım için oldu.Şimdi günlük gezilere çıkıp yürüyorum ve şuna inanıyorum.Eğer bu şekilde 2-3 ay gezersem hiçbir şeyim kalmıycak.Bu süre içerisinde pcyi tamamen çıkarmakta lazım tabii ve sporu aksatmamak
Gelelim programıma.İlkte çok zorlanmıyordum ve prog.u veren çocuk İngilizdi.Bizzat kendisi yapmış ve filmdekinden daha manyak bir vücudu olmuş.Aynı tip ama daha bi yaratığımsı.O aşmış tabii
Program zor olmadığı için benide zorlamıyordu.1 ay öyle devam ettim.Ardından 1 katına çıkardım herşeyi.Sonra 1 kat daha artırdım.Örnek olarak ilkte 7 olan şınav 15 oldu, 3 set yapıyordum.Belli yerlere yükleniyor program.Mesela omuz.Omuzlarım çelik oldu resmen ve kalınlaştı baya
1 ay soft, 1 ay hardcore çalıştım
2 ay içinde yediğim şeyler tavuk (normal etten daha fazla protein içeriyor diye okudum birkaç yerde).Hazır alıyordum.Pişirince kendisinde olan yağlarıda kuruyordu.Onun dışında süt ve süt ürünlerini bolca tükettim.Süt, kaşar peyniri, peynir.Ara sıra yumurtaya da yüklendim.1.80 civarı boyum.Kilom başladığımda 62'ydi.2 hafta önce tartıldığımda 69'dum.Ömür boyu çok zayıf olan ben şuanda zayıfım sadece hatta normalim.Hedefim 80-81 olmak.American Psycho'daki Bale'nin kilosuyla aynı kiloya ulaşmak.O görünümü ancak öyle yakalarım.Göğüs az belli olmaya başladı.Omuzlar gerçekten sonradan eklenmiş gibi
Çok iyi bir görünüm aldı.Karında pek birşey yok ama aşırıda yüklenmiyorum oraya.Zaten boyun ağrılarımın başlangıcı 3 yıl önceki yanlış mekik hareketinden olmuştu
Kısacası isteyipte yapamıycağınız birşey yok.Son 2 haftadır biraz bozuk ilerliyor düzen.Tek dambılıda düşürerek kırdım
İçinde tuhaf bi madde vardı.Kil ya da çimento karışımı birşey olabilir.Sağlam dambıllardı.Şimdi demir olanlarından alıcam.Sonradan dalga eklenebilenlerden.Yakında barfiks için duvara monte edilen alettende alıcam.Çünkü sırt ağrılarım var.Spor yapınca tüm ağrılar imana geliyor.Görüyorlar gerçek patronu
Dün ölçüldüğümde ise 70.5 olmuştum.Kendime gerçekten şaşıyorum
Bu arada bebe bisküvisi, coco cops gibi şeyleride ihmal etmiyorum.Vücudumda en sevdiğim olay asla yağ belirtisi olmaması
Aldığım neredeyse 9 kilo tamamen vücudu kalınlaştırmaya gitti.Yani gayet sağlıklı şekilde aldım
9-10 kg sonra programı çok daha zorlaştırıcam ve insanlıktan çıkmış olucam
Gelelim programıma.İlkte çok zorlanmıyordum ve prog.u veren çocuk İngilizdi.Bizzat kendisi yapmış ve filmdekinden daha manyak bir vücudu olmuş.Aynı tip ama daha bi yaratığımsı.O aşmış tabii

1 ay soft, 1 ay hardcore çalıştım

Kısacası isteyipte yapamıycağınız birşey yok.Son 2 haftadır biraz bozuk ilerliyor düzen.Tek dambılıda düşürerek kırdım

9-10 kg sonra programı çok daha zorlaştırıcam ve insanlıktan çıkmış olucam