BahtsızBedevi
Üye
İyi günler, 4 aydır düzenli spor yapıyorum ve besleniyorum,amacım bu düzeni hayatımın bir parçası haline getirmek.Şuana kadar yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım,sizlerde bilgileriniz ve tecrübeleriniz ile bana yanlışlarımı ve yol gösterir misiniz ?
SABAH;
Ev yemeği,genelde tavuk veya sebze yemeği (tatlı,makarna,pirinç pilavı,vb ve aşırı yağlı kızartma yemeklerini yemiyorum.)
-------------------------------------
09:00 - 18:00 arası çalışıyorum,eve gelişim 19:00 oluyor,yemek yedim dinlendim derken 20:00 bazende 20:30'da spora gidiyorum. en geç 22:00'da antremanımı bitirip eve gelmiş oluyorum. 23:30 yatış 07:00 kalkış
- HAFTADA 4 GÜN SPOR YAPIYORUM. 3 GÜN AĞIRLIK 1 GÜN KARDİYO
PAZARTESİ (GÖĞÜS-ÖN KOL) ÇARŞAMBA (SIRT-ARKA KOL) CUMA(OMUZ-BACAK) CUMARTESİ (KARDİYO-KARIN)
SPORDAN 30 DK ÖNCE : SADE NESCAFE.
SPOR SIRASINDA: Mr.Olimp BCAA (1 ölçek) + Weider Pure Creatin(1 ölçek) + 400ml su !!!reklam olurmu olmazmı bilmiyorum,eğer oluyorsa adminler lütfen beni uyarın .
SPORDAN SONRA: 1 su bardağı nesquickli yarım yağlı süt.
YASAKLI YİYECEKLER VE İÇECEKLER:
SABAH;
- 1-2 haşlanmış yumurta beyazı
- Yulaf (süt ile)
- Süzme beyaz peynir (lor peynirini bir türlü yiyemiyorum)
- Bazen 2-3 sosis
- 4-5 tane yeşil zeytin
- Şirket yemeği,genelde et veya sebze yemeği(tatlı,makarna,pirinç pilavı,vb ve aşırı yağlı kızartma yemeklerini yemiyorum.)
- Yoğurt
- Çorba(içinde makarnalı,erişteli,şehriyeli olanları yemiyorum.)
- saat 16:00 gibi meyve (elma / portakal / muz. üçünen biri mutlaka oluyor.) yiyorum.
Ev yemeği,genelde tavuk veya sebze yemeği (tatlı,makarna,pirinç pilavı,vb ve aşırı yağlı kızartma yemeklerini yemiyorum.)
09:00 - 18:00 arası çalışıyorum,eve gelişim 19:00 oluyor,yemek yedim dinlendim derken 20:00 bazende 20:30'da spora gidiyorum. en geç 22:00'da antremanımı bitirip eve gelmiş oluyorum. 23:30 yatış 07:00 kalkış
- HAFTADA 4 GÜN SPOR YAPIYORUM. 3 GÜN AĞIRLIK 1 GÜN KARDİYO
PAZARTESİ (GÖĞÜS-ÖN KOL) ÇARŞAMBA (SIRT-ARKA KOL) CUMA(OMUZ-BACAK) CUMARTESİ (KARDİYO-KARIN)
SPORDAN 30 DK ÖNCE : SADE NESCAFE.
SPOR SIRASINDA: Mr.Olimp BCAA (1 ölçek) + Weider Pure Creatin(1 ölçek) + 400ml su !!!reklam olurmu olmazmı bilmiyorum,eğer oluyorsa adminler lütfen beni uyarın .
SPORDAN SONRA: 1 su bardağı nesquickli yarım yağlı süt.
YASAKLI YİYECEKLER VE İÇECEKLER:
- EKMEK
- ŞEKER
- HAMURİŞİ
- KIZARTMA
- TUZ
- ALKOL
- SİGARA
- ASİTLİ İÇECEKLER
- ABUR CUBUR