• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

spor salonunda arkadaşların çekdiği resimler

daha ii olabilmem için yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen esirgemeyin

Eklentiler

• 7.jpg
    7.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 1.000
  • 8.jpg
    8.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 826
  • 9.jpg
    9.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 915
  • 10.jpg
    10.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 883
Son düzenleyen: Moderatör:
slm bende yenı uye oldum .. en yakın zamanda eklerım resımlerı .. 4 aydır calısyorum .. suplement,proteın tozu falan hıc bısey kullanmadım ... süt yumurta peynır tavuk prinç mantar :D::D ..herkese kolay gelsın

vücudun sıkı özelliklede bel cok güzel biraz gögüs eksik gibi ama ama güzel çalışmaya devam birzdaha hacim yap.. başarılar

slm bende yenı uye oldum .. en yakın zamanda eklerım resımlerı .. 4 aydır calısyorum .. suplement,proteın tozu falan hıc bısey kullanmadım ... süt yumurta peynır tavuk prinç mantar :D::D ..herkese kolay gelsın

Foruma hosgeldin,

Lütfen forum kurallarini oku, konu disi yaziyorsun, baslik vucut hakkinda yorum icin acilmistir. Forum kurallarini oku ve bu gibi hatalari tekrarlama.
Saygilar

hacim kazanmalısın ,
yağ oranın düşüktür muhtemelen ,kosu bandnda fazla vakit geçirmessin bu avantaj
ince kemiklisin,ağır kilolar basamazsın bu dezavantajın ama bunu zamanla aşabilirsin
günde 6 öğün yapmaya çalış,
öğünlerini atlama ,
iyi beslen ,
steroidlere bulasma ,
gayet iyisin devam

resimler gayet güzel..resimlerden anladığım kadarıyla hızlı bir metabolizmaya sahipsin..Bu avantajını kullan derim..kilo başına 2 gr dan daha fazla protein tavsiye ederim..Ayrıca doğal hormon artısı için birazda kuru yemişlere yüklenirsen..Yararlı yağlarla kaliteli şekilde kilo alabilirsin..Karbonhidratı..kilo başına 3-4 gr almanı tavsiye ederim..Başarılar..

hareketlerin hemen hepsini sanki yanlış veya nizami çalışmıyorsun gibi bir izlenim edindim.bu açıklarını kısa zamanda kapatmanı onerırım.orantısız bir gelişim istemiyorsan tabii.

kaç aydır vg yapıyorsun..?? ve neden dumbellsız foton yok ;)
buarada salon hoşuma gitmedi değil..mavi zemin falan..

bence oldukça güzel
define bi vücut hacimde abartı değil
ama biraz göğüs hacmi arttırılabilir

bi de çalışma ayrıntılarını yazarsan haftada kaç gün çalışıyosun
beslenmene dikkat ediyo musun

Trapezus çalışma bi süre,zaten göğüs kafesi ve omuz çatın dar,trapez temelli dar gösterir,shrugs ve upright rowing çalışma.Başka da eksik yok bence.

yağsız kuru bir vücud. bu yüzden hatlar ortaya çıkmışdurumda. ancaak hacim kazanmak gerek hem de bolca. ayrıca bence de tarpez çalışma artık. göğüslere biraz daha önem ver. kolay gelsin.

Güzel define bir vücut .bence sana kilo almış halin daha çok yakışacak. çok fazla cardio yapma bence.Belki sadece ısınmak için olabilir. kaliteli yağsız kilo alman dileğiyle:)

bence gayet güzel parçalanmıssın şimdi yağlanmadan kalıp yapmaya bakmalısın ama tavsiyem bunu kesinlikle doğal yollarla yapmalısın.basarılar

adalelerin çok güzel, dengeli bir şekilde kilo alırsan parçaları ve hacimli bir vucut yapabilirsin tebrik ederim

iyi yoldasin sadece biraz kg almani tavsiye ederim :) beslen hocam beslen :D

Back
Yukarı