Spor Salonlarında Gördüğüm Berbat Vücutlu Adamlar ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zzz

Üye
Slm öncelikle, yaklaşık 2 aydır bu sporu yapıyorum , dikkatimi çekti çoğu kişi şişmiş göbekli berbat yani demek istediğimi anladınız, adamların göğüs şişmiş balon gibi karnında bir tane baklava yok sırt yağlı vsvs adamlar koca gün benc press yapıyor kısacası çok kötü duruyor... Vücudu sağlam olan fit görünen kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmez... Ele bitanesi ronaldo gibiydi
Bunlar neden böyle sorum bu kısaca :D

zzz..senin derdin ne yaahu onlarla kimi fittir kimi şişman onlarında benc pres yapmaya hakkı var parasıyla değilmi :D

ya kardeşim dikkatimi çekti o kadar para veriyolar, üstüne kıl gibi vücut hele bir adam yaklasık 2 senedir gidiyo hala kocaman göbeği var

Yağ yakmak zevksiz, ağırlık kaldırmak özellikle bench zevkli bir olay. Adam da parasını verip ben spor yaptım deme mantığıyla gidiyor büyük ihtimalle, 2 senede Jay Cutler olayım diye değil.. :)

Bahsettiginiz kisiler diyet yapmadan direkt olarak spor yapan ve kasi yagin uzerine insa eden kisiler. Diyet ve kardiyo yapip ile yaglar atilmadan, ben nasilsa spor yapiyorum harcarim denilerek yemege dayanilarak ortaya cikacak sonuc budur. Heralde zor geliyor.

tabı burda bahsedılen vucut nasıl bılmıyoruz eger cok bulk ama saglam bır vucuttan bahsedılıosa bunda kımsenın o kısıye bırsey deme hakkı yok cunku adam asırı bulk olmak ıstıyordur yada bır hedefı vardır ve bole ılerlıyordur

eger cok asırı bulk bır vucttan bahsedılosa bende bu gruba dahılım su an da 125kg ım ve bulkum asırı sekılde ama gelecek yıl yarısmaya gırmek gıbı bır hedfım var ben cok kez bu ve yukske kılolara cıktım ve 5-6 ay gıbı bır surede sadece ufak bır dıyetle 20-30 kg verdım ve oldukca defıne bır hala geldım

Bence hedefleri ve belli bir disiplini olmayan, beslenme alişkanliklari sıradan ve dikkatsiz, boşa kürek çekmek denir ya tabiri caizse. ve böyle kişiler genelde set aralarında muhabbet eder fikir alişverişi yapmaktan cok nasihat verip her işinize karişir kısacası antremanının %80 ni konusarak gecirir. Klasik memur yada esnaf ve genelde evli ve cocugu olabilir. Ama bence onlara karşı bu önyargıdan cok şöyle düşünmelisin. Seninle beraber spor salonuna gelmeyerek kahve köşelerinde okey atabilir yada kötü düşünürsek alkol kumar masalarında rezil olabilirdi.Bence onlarda hiçbir gelişme olmasada spor manasında en azından içlerindeki spor aşkı yararlı ve güzel bişey...

Back
Yukarı