NE YAPMALIYIZ O ZMAN[DOUBLEPOST=1418589107][/DOUBLEPOST]Antrenmandan sonra basit şeker almanın bir amacı var. Antrenman sonrası vücut katabolik olan kortizol hormonunu salgılar ve bunu bastırmak için basit şeker almak gerekir.Basit şeker vücudu katabolik durumdan anabolik duruma sokuyorSen olayı anlamadın galiba vücut 8 saat açlık ve susuzlukta kas yakmaya başlıyor sabah alınan 100 ml %100 şekerilavesiz meyve suyu napsın bu adam lütfen araştırın.
YANİ BASİT ŞEKERİ SADECE SABAH VE ANTREMANDAN SONRA ALMALIYIZKardeşim sabahtan beri bunu sösöylüyorum![]()
Ya aslında okadar uyardım yazmayim diyorum ama son birkez daha soyleyeyim iyi oku.NE YAPMALIYIZ O ZMAN[DOUBLEPOST=1418589107][/DOUBLEPOST]Antrenmandan sonra basit şeker almanın bir amacı var. Antrenman sonrası vücut katabolik olan kortizol hormonunu salgılar ve bunu bastırmak için basit şeker almak gerekir.Basit şeker vücudu katabolik durumdan anabolik duruma sokuyor
Çok biliyon kardeşim en iyi sensin çocuğu basit şekere yönlendir aferim.Kardeşim sabahtan beri bunu sösöylüyorum![]()
Düşüncene saygı duyuyorum da sen basit şekeri ne sanıyosun muzun içindede basit şeker var bu arada streoid streoid ne bu streoid ne niye abartıyosunuz normal insanda ihtiyacı varYa aslında okadar uyardım yazmayim diyorum ama son birkez daha soyleyeyim iyi oku.
Vücudun 2 saat antrenman yapmassan kendi kendini yemez vücudun senden daha akıllı kaslarin ihtiyaç olduğunun farkinda.
Vücut katabolikligi supplement firmalarinin tatavasi.
Steroit kullanmadığın sürece basit şeker her durumda ZARARLI.[DOUBLEPOST=1418628067][/DOUBLEPOST]
Çok biliyon kardeşim en iyi sensin çocuğu basit şekere yönlendir aferim.
Personal trainer liga basla bilgi vermeye basladin valla 2 haftada[DOUBLEPOST=1418656984][/DOUBLEPOST]bence hiçbir zararı olmaz aksi faydası olur bak
antremandan sonraki 30 dka içierisinde kana hızlı sindirilen karbonhidratve protein greklidir
Basit şekere insan vucudunun hic ihtiyacı yok çünkü besin değeri yok ki sade şeker kalori...Düşüncene saygı duyuyorum da sen basit şekeri ne sanıyosun muzun içindede basit şeker var bu arada streoid streoid ne bu streoid ne niye abartıyosunuz normal insanda ihtiyacı var