Spinat Extract

seneler geçmiş kimse yokmu kullanan sırf bunun için tekrar üye oldum foruma

genrise bunun yenisini üretti ıspanak ekstresi değil sadece beta ecdysterone u ayırdır icinden ecdysone-Fx diye bir ürün ben ıspanak extresinden günde 4 kapsül alıyodum o işe yaramaz diyen arkadaşların yağ oranları kas ütlesine çok yakındır büyük bir ihtimal çünkü ecdys.'un kanda dolaşırken minimum yağ ile karşılaşması gerekiir aslında bu bütün ilaçlar ve besin takviyeleri için geçerlidir HDL oranı yüksek LDL oranı düşük bir insanda imkansızdırki ie yaramasın muhakkak etkili olucaktır yeni ürüne gelicek olursakda 1 kutu bitirdim fakat nedense ıspanak extresindeki kadar etki göremedim

Herkese İyi Sporlar ...

daha bilindik bir marka olsaydı 40 sayfa olurdu ama gariban genrise olunca olmuyor sanırım aynı ayarda şimdi proteinocean ıspanak ve brokoli tozu yapmış ama sonuçta
Spinat Extract ne olduğunu biliyoruz yeşil yapraklı sebzeler protein sentezine yardımcı oluyor aslında birazda salata falan işlerinde tembel olanlar için yardımcı olur :) her 2 markanında ürünü alacagım ilk fısatta durumlar el verirse o zaman yazarım umarım

Bu ürün bir ara baya konuşulmuştu. Halen kullanan var mı merak etmekteyim. Ya da uzun süredir kullanan biri var ise nasıl bir durumda şuan artılarını eksilerini hissediyor mu ?

Back
Yukarı