Blitz
Özel Üye
Haha bomberman, gerçekten haklısın. Haberleri sıkı takip edelim valla, yakında aslında kas yapan ekmek yemekmiş diye haber çıksa şaşırmamak lazım
.
Soya sütünü ben de özellikle normal süte alerjim olduğu için tercih etmeye çalışıyorum ama maalesef çok tuzlu fiyatı; en az 4-5 YTL den başlıyor. Senin oralarda fiyatlar iyidir. Burada anca salatada soya filizi veya kurabiyede, kekte soya unu ile soya tüketmek mümkün. Bir de hatırlatma yapmak isterim, bi aralar soyaya kanserojen bile deniyordu
. Sanırım bunlar hep çıkar çatışmaları sonucu oluşan lobilerin para verdiği bilim adamlarının açıklamaları falan. Neyse işte biz de anlamıyoruz ama haberleri takip etmeye devam...

Soya sütünü ben de özellikle normal süte alerjim olduğu için tercih etmeye çalışıyorum ama maalesef çok tuzlu fiyatı; en az 4-5 YTL den başlıyor. Senin oralarda fiyatlar iyidir. Burada anca salatada soya filizi veya kurabiyede, kekte soya unu ile soya tüketmek mümkün. Bir de hatırlatma yapmak isterim, bi aralar soyaya kanserojen bile deniyordu