Soru/tavsiye

Body building mi zayıflamak mı?

• Zayıfla

Votes: 0 0,0%
  • Vücudunu geliştir

Votes: 1 100,0%

• Total voters
    1
Merhaba
Yaşım 19 boy 1.75 kilo 76
Sizce body building mi yoksa zayıflama programımı uygulamalıyım?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fikir vermesi açısından güncel fotoğrafımı ekledim.

Eklentiler

• IMG_20160322_182447.JPG
    IMG_20160322_182447.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 363
Evet yağ yakması zor olur ama clean bulk'ın gerçekten çok titiz uygulanması gerekir bu da süreci uzatır bence önce bir ay kadar yağ yakımı yapsın yapabildiğince yağ yaksın sonra bulk'a girsin. Hem vücudu daha uygun hale gelir

Şimdi ben bir aydır vucüt geliştirme yapıyorum şuan direkt sadece cardioya geçsem olurmu?
Ayrıca vucüt geliştirmeye devam etsem bu halimle nasıl olur kaslar görünmez değilmi?

Kas kütlesi kazanırken yağlanma illa ki olacaktır görüntü açısından seni rahatsız edebilir şuan zaten yağlı bir vücudun var anlaşılan, ama Pink Zeppelin'in dediği gibi de yağ yakımı şuan zor olur çünkü kas kütlen az. Ya dediği gibi clean bulk yapacaksın sabırla titizlikle yada olduğu kadar bir süre yağ yakımı daha sonra bulk. Clean bulk'ta kas kütlesi kazanmak normal bulk'a göre daha zordur ondan dolayı yağ yakımı yapman daha iyi olur diye düşündüm

Peki şuan protein tozu kullanıyorum ona ara verip l-carnatine alsam ve yağ yakım için pisiklet sürsem hergün nasıl olur

Bence biraz kalori fazlası alarak temiz beslen ve haftanın 3-4 günü ağırlık çalışıp 2 günü 20-30 dk arası HIIT cardio yapmalısın

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı