Son 3 aydır büyüyemiyorum

Merhabalar, iyi pazarlar 19 yaşındayım 8 yaşımdan beri yüzüyorum yaklaşık 6 sene basketbol oynadım ve 2 senedir fitness ile ilgileniyorum vücudum istedigim kıvama geldi ancak son 3 aydır kolum 39 da kaldı boyum 1.92 83 kiloyum antremanlarımı beslenmemi ve uyku düzenimi hiç bozmadım. Sigara , alkol kullanmıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim(Protein - Amino - Krea - Bcaa-Glutamine kullanıyorum)

Antrenman sistemini bilmiyorum ama değiştirebilirsin bi zamandan sonra aynı hareket ve tekrarlara vücut alışır ve gelişim çok azalır

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antrenman sistemini bilmiyorum ama değiştirebilirsin bi zamandan sonra aynı hareket ve tekrarlara vücut alışır ve gelişim çok azalır

Antremanlarım 3 haftada 1 değişiyor 3 hafta önce gögüs ön kol yaparken şimdi gögüs sırt yapıyorum

3 haftada çok kısa bi süre ama bence 1.5 ayda Vs bölgeden ziyade hareket varyasyonunu değiştirsen daha iyi olabilir

3 haftada çok kısa bi süre ama bence 1.5 ayda Vs bölgeden ziyade hareket varyasyonunu değiştirsen daha iyi olabilir

Genel olarak aldıgım yorumlar boyumun uzun olmasından kaynaklı adelelerimin uzun olmasına bağlı geç büyüme herkes bunu söylüyor boyu 1.70 olan birinin 3 ayda yaptıgını ben 1 senede yaparmışım

Back
Yukarı