sol omuz kapsülü ve sağ dirsek tendon sakatlanması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berent
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Berent

Üye
evet arkadaşlar dediğim gibi çok uzun süredir sağ omzumdan gıcırtılar geliyordu ve bu son 4 aydır inanılmaz arttı , acı sızı veya başka bi durum yok ama kolum aniden boşalıyor ve bu antrenmanlarda büyük sıkıntı yaratıyor. aynı şekilde skull crusher ve dips yaparken sağ dirsek tendonlarımı sakatladım sanırım. göğüs çalışırken ağlamaya kadar varıyor çok şiddetli bi biçimde acıyor. önerebileceğiniz bişey var mı ? ayrıca rope extension yaparken tricepsimden çok omzum çalışıyor , bunada bir tüyo verirseniz çok sevinirim. teşekkürler kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntı benim sol omuzumda da var, incline bench press vs. yaparken acı bazen dayanılmaz boyuta geliyor ve dediğin gibi kas boşalır gibi oluyor. Hocam Rheumon Sprey önerdi, daha alıp kullanmadım ama belki işine yarayabilir.

http://www.ilactr.com/ilac/rheumon-sprey.html

Bu bendede oluyor hocama dedim fazla ağır basma ve hareketlere iyi ısınarak gir dedi kışa girmeden öne böyle bir sorun yoktu sanırım ısınmadan dolayı oluyor

Bende de sol omuzda var. Bilgisayar başındayım çoğu saat, ona bağlıyorum ben. DUruş bozukluğu. B ugün boş barla military press yapayım dedim, o bile hafif ağrı verd. Korktum , devam etmedim. Napacam bilmiyorum.

Back
Yukarı