Sol Kolumu Eşit Çalıştırmama Rağmen Sağkolum Daha Belirgin

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 1 Aydır evde vg yapıyorum ama 2 kolumun arasındaki orantıyı sağlıyamadım

not : kol çalışırken tek kolla çalışmıyorum her 2 kolumuda kullanıyorum dumbelllls

sizce 2 3 hafta sol kolamı yüklenmeliyim veya sol kola dahafazlamı yüklenmeliyim

yoksa 1 haftamı sol kolamı ayırıyım yardım edermisiniz duh

FOTOĞRAFLARIMDA GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR HEP SAĞ KOLUMU GÖSTERİYORUM

562324_3509840860388_1102845922_33472640_1575065159_n.jpg

bunun sebebi sol kolumu sıktımda sağ kolumun yarısı kadar şişmesi yardım ederseniz sevinirim

not : bitek biceps imde böyle

bide hiç kolumu kıpırdatmadan sağ kolumdaki kasları hareket ettirebiliyorum ama solda yapamıyorum

yok bu sağ :D sol kollu fotoğrafım yok işte sağ kolumun yarısı kadar sol kolum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------

Masturbasyonu hangi elinle yapıyorsun ? :D

Genelde sağla yaparım :D alaksı varmıki ? o kadar sık yapmasamda değişebiliyor

yok bu sağ :D sol kollu fotoğrafım yok işte sağ kolumun yarısı kadar sol kolum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------

Genelde sağla yaparım :D alaksı varmıki ? o kadar sık yapmasamda değişebiliyor

Sol kolunla poz vermişsin sağ diyosun hadi karıştırdın diyelim kolun zaten zayıf onun yarısı nasıl oluyo ?

kameradan öyle gözüküyo sağkol :D ya sıktımmı baya bellio oluo ama sol kolum daha az gelişio sanki

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:14 ----------

Orada 25cm kol ya var ya yok, he biri olur 40 biri olur 42, o zaman dert edersin. Zaten hiç kimsenin vücudunun sağı solu aynı değildir. Ya ölçü olarak yada görüntü olarak bir fark mutlaka olacaktır.

yani doğaldır diyosun ?

**normalde her zaman sağ taraf , sola oranla daha fazla hareket eder ve daha fazla gelişmiştir...

**bu nedenle "eşit çalışma "yapma durumunda herhangi bir katma değer olamaz!...

**geri olan bölgeye her sette , başta başlamak ve 1-2 tekrar fazla yapmak ktkı sağlayabilir...)

**normalde her zaman sağ taraf , sola oranla daha fazla hareket eder ve daha fazla gelişmiştir...

**bu nedenle "eşit çalışma "yapma durumunda herhangi bir katma değer olamaz!...

**geri olan bölgeye her sette , başta başlamak ve 1-2 tekrar fazla yapmak ktkı sağlayabilir...)

çok sağol :) sol kolumu birazdaha çalıştıracağım

Back
Yukarı