• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulkan bi sırt fotosu.
6u8apubu.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aliskanliktan ileri gelen bir bagimlilik oluyor..ondan kurtulmak kolay olmuyor o bir gercek..
ama suna da katiyetle inaniyorum ki insanin gercek kimligi formunun zirvesindeyken degil, kücülüp kas kaybedince ortaya cikiyor..
"eyvah vücudum gidiyor" deyip, vücudundan umdugu bütün medetler kaybolmaya baslayinca esasinda neyin pesinde oldugunu görüyor..
ama bunlar normal seyler.. insanin kendisini tanimasi icin de iyi firsatlar..

Hocam burada inceden inceye mesajlar var. Biraz daha açıklar mısın ne demek istediğini? Anladım ama biraz da yoruma açık. Hem bunun için hem de tecrübeni paylaşıp bizlere yol gösterme adına soruyorum.

"eyvah vücudum gidiyor" deyip, vücudundan umdugu bütün medetler kaybolmaya baslayinca esasinda neyin pesinde oldugunu görüyor..
ama bunlar normal seyler.. insanin kendisini tanimasi icin de iyi firsatlar.

Hocam burada inceden inceye mesajlar var. Biraz daha açıklar mısın ne demek istediğini? Anladım ama biraz da yoruma açık. Hem bunun için hem de tecrübeni paylaşıp bizlere yol gösterme adına soruyorum.

ama bunlar normal seyler.. insanin kendisini tanimasi icin de iyi firsatlar.
öyle cok derin bisey demek istemedim. sadece formun, hacmin yok olunca kimligini vücudundan alip almadigin cikiyor ortaya..
ben hep bunu görmüsümdür.. yani formunun zirvesindeyken kollarini ayirip yanindan gerile gerile gecen adam, kilo kaybedip kücüldügünde seni görünce kacacak delik arar.. artik utancindan mi yoksa nedense..

Back
Yukarı