• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wMom3k.jpg
Sporda 12.ayın içerisiydeyim 1 yılın şerefine atmış bulunuyorum

arkadaslar 2 ay salon 1 seneye yakın evde çalışıyorum ama zayıf olduğumu düşünüyorum 178 boy 63 kilo

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    467,6 KB · Görüntüleme: 797
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    513,3 KB · Görüntüleme: 813
Men's Fitness Dergisi'nin Mart ayı Fit-Model yarışmasına bu fotoğraf ile katıldım. Her beğeninin bir oy olduğu yarışmada desteğinizi bekliyorum BodyForumTR ailesi :) Linkim : MEN'S FITNESS MART 2014 FITMODEL ADAY... - Men's Fitness Türkiye | Facebook

5z38kg.jpg
Lethe 552 öncelikle disiplinli çalıştığın ve bu çalışmalarını usanmadan şevkle forumdaki arkadaşlarla paylaştığın için gerçekten tebrik ederim. Ne yalan söyliyim fotoğrafı görünce definasyon yapasım geldi :) ama şuan 89 kiloyum ve bir-iki ay daha bulk devam etmem gerek. Yaza doğru inşallah bende resim paylaşmayı düşünüyorum.

Sa arkadaslar 4 aylık bi çalısma beslenmeme 1 haftadır dikkat ediyorum omuz biceps ağırlıklı çalısıyorum 1-2 hafta sonra tüm vücudu eşit çalıscam her türlü eleştiri öneri vs. açığım iyi forumlar..

Eklentiler

• 2014-02-07 13.30.19.jpg
    2014-02-07 13.30.19.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 637
kasım 1997 doğumluyum eylül 2012'de bu spora başladım 17,5 aydır bu sporu yapıyorum. bu da benim değişimim.
transformation1.jpg

(tarih sizi yanıltmasın makinenin hatası)

Yönetim bu konuya ne der bilmiyorum. Aslinda öneri olarak sunacaktim ama direk konuyu acarak denemek istedim.
Malum, bircok arkadasin konu acma sartlarina uyan kalitede ve miktarda resmi olmayabiliyor (Poz, resim adeti, kalite).

Ben de herkesin vücut kendi vücut resmini ekleyebilecegi bir konu olsun istedim. Elimizde tek resim olsa da, poz verme sartlarina tam olarak uygun olmayan resimler olsa da en azindan ekleyebilecegimiz bir tek baslik olsun dedim. En azindan tek tek kilitlenecek konular olacagina her iki tarafi da mutlu edebilecek bir konu olsun istedim.
Öyle resimlere enine boyuna yorum beklenilecek bir konu olmayacak zaten bu. Isteyen yapar, istemeyen bakar gecer vs...

Baslangici ben yapayim.
bu resmi 2 hafta önce cektim. 2 haftalik aradan sonra ilk idmanimdan 1 saat önce ;)
2008 de açılmış konu hala devam ediyor vay be tebrık etmek gerekır gercekten ayaz beyi bu sporu bilinçli ve yapan forumdaki sayılı kişilerdendi

Back
Yukarı