• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Low Carb... 73,4 kg

tnyyk.jpg

tnz0k.jpg

Ovo bicepsleri haftada kaç gün çalışıyorsun ve biceps antremanını yazarmısın hoş olmuş

teşekkür ederim boksbody
ant. programım düzenli degil ama genelde haftada 2 kez çalışıyorum ve dummbell curl,hammer curl,barbell curl 4 er set yapıyorum bunları bazen sehbada bazen ayakta yapıyorum . 2-3 antrenmanda bir drop set yapıyorum .

Triceps 19.10.2013

tr47g.jpg

sultanmehmed tebrikler.

Üst kısım ile Aynı gelişimi bacaklar için de gerçekleştirmeni dilerim.

Teşekkürler seytantuyu ,
Bacak gelişimim fena sayılmaz alt üst oran farkı çok fazla değil aslında , biraz daha istediğim foruma ulaştığımda bir bacak resmi atarım

Merhaba 11 aydir vg yapiyorum. Biliyorum cok kotu 11 aya gore ama bu kadar oldu okul sebebiyle cok da iyi beslenemedim. Her bolge kotu ama en cok gogus kafama takiliyor 89 cmken 103e cikmadina ragmen hala bu halde.11 ayda 6 kilo alabildim bu arada. Foto uzaktan cekildigi icin cok ince gorunuyorum bu kadar ince degilim. 68 kiloyum. Ozellikle gogus icin onerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20131029-WA0000.jpg
    IMG-20131029-WA0000.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 570
Daha önceden de belirtmiştim; hiç spor salonuna yazılmadığımı.
İlçemizde yeni açılan iddialı bir fitness centerda 5.haftam,
Hep back fotoğrafları ekliyorum kusura bakmayın, sağ ve sol göğüsteki asimetrikliği düzelttiğim de önden de fotoğraflar gelir :)
t3rl.jpg

sultanahmed kilona göre oldukca hacimli görünüyorsun boyun kac? bana sorarsan low carb yapma biraz daha hacim yap 80-85 kiloyu gördükten sonra definasyona gir cok iyi genlere sahipsin...

resimler güzel bende biraz kas yapayım bende eklicem

Back
Yukarı