• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kollar efsaneymis Rpac.

Yani fotolari da gormek isteriz.

Teşekkür ederim brhmcr.

6 aydır antrenman yapmıyordum. Kas kaybının yanında bolca yağ da kazandım. Toparlanabildiğim zaman koyarım umarım. 3 ay kadar sürecek bir yağ yakımı dönemi düşünüyorum. Belki before after tarzında başlık açabilirim. Zaman gösterecek :)

Soğuk zaman 43 cm. bilgisayar kamerası vardı çektiği kadar artık. (bulk dönemindeyim.)

Eklentiler

• 43 cm.jpg
    43 cm.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 640
:) 43 kol iiymiş.. Klavyenin azizliği diyorum 23 daha yakın bir ihtimal ama 33 yazacağına 43 yazmış olmalı :) Göz var nizam var

tamam arkadaşlar sakin olun mezurayla çekip yollarım. kamerayla çekicem fırsat bulursam. boyutu küçük çekiyor webcam o yüzden küçük gelmiş olabilir bi ara fotoğrafcıya uğrıycam sırf bu yorumlar için adam bi bi foto çekip koycam ;)

sizede kızmıyorum gerçi ölçerek çekmeme rağmen yinede çok ufak görünüyor kamera çok eski napalım :)

Eklentiler

• 43,,,.jpg
    43,,,.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 772
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 664
  • bbb.jpg
    bbb.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 630
Son düzenleme:
O kol 43 yok burda özel mesaj atmış terbiyesizce yaşı ufak tahminen arkadaşın milyon kere de ölçüp koysan 37 yi geçmez o kol ne koyduysan artık..

Serdar2 harbiden kol güzel triceps te iyi görünüyor.
Tesekkur ederim Mr_Blue. Triceps calismalarini biraz azaltmaya basladim cunku tshirt giyince komik durmaya basladi. Ama bicepsin geride kalmasi sebepi ile oldu bu. Biraz daha fazla Bicepse agirlik vermeye basladim. 5-6 ayda sonuc alirim diye dusunuyorum. Haftada 4-5 hareket biceps 2-3 hareket triceps calisiyorum su anda:) Belli bi yerden sonra insan klasik programlar yerine kendine programlar hazirlamaya basliyor. Yanlis veya dogrum umarim, bicepsleri gelistirerek kolu 45 e kadar cikaririm 1 senede.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim Mr_Blue. Triceps calismalarini biraz azaltmaya basladim cunku tshirt giyince komik durmaya basladi. Ama bicepsin geride kalmasi sebepi ile oldu bu. Biraz daha fazla Bicepse agirlik vermeye basladim. 5-6 ayda sonuc alirim diye dusunuyorum. Haftada 4-5 hareket biceps 2-3 hareket triceps calisiyorum su anda:) Belli bi yerden sonra insan klasik programlar yerine kendine programlar hazirlamaya basliyor. Yanlis veya dogrum umarim, bicepsleri gelistirerek kolu 45 e kadar cikaririm 1 senede.

Kol 45 oldugunda yeni resim bekliyoruz o zaman:)

Back
Yukarı