Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kollar efsaneymis Rpac.
Yani fotolari da gormek isteriz.
bende kendi 42 cm olan kolumu koyayim bari![]()
hem kas hem gul. garip ciktim aslinda dogru soyluyorsunabi kol guzelde o nasil bir surat ifadesidirresmi acinca istemsizce guldum
ama kol guzel ayni sekilde omuzlarda saglam gozukuyor.
Tesekkur ederim Mr_Blue. Triceps calismalarini biraz azaltmaya basladim cunku tshirt giyince komik durmaya basladi. Ama bicepsin geride kalmasi sebepi ile oldu bu. Biraz daha fazla Bicepse agirlik vermeye basladim. 5-6 ayda sonuc alirim diye dusunuyorum. Haftada 4-5 hareket biceps 2-3 hareket triceps calisiyorum su andaSerdar2 harbiden kol güzel triceps te iyi görünüyor.
Tesekkur ederim Mr_Blue. Triceps calismalarini biraz azaltmaya basladim cunku tshirt giyince komik durmaya basladi. Ama bicepsin geride kalmasi sebepi ile oldu bu. Biraz daha fazla Bicepse agirlik vermeye basladim. 5-6 ayda sonuc alirim diye dusunuyorum. Haftada 4-5 hareket biceps 2-3 hareket triceps calisiyorum su andaBelli bi yerden sonra insan klasik programlar yerine kendine programlar hazirlamaya basliyor. Yanlis veya dogrum umarim, bicepsleri gelistirerek kolu 45 e kadar cikaririm 1 senede.