• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuanda 88 kiloyum önümüzdeki yarışma için hazırlıklara başladık Allah'ın izniyle. Aktif olarak vücut geliştirme sporunda 3.yılım içerisindeyim .

7stt6.jpg

ne gerçekte ne de forumda bu yaşta senden iyisini görmedim. tebrik ederim.thums:

@tyndare0s çok güzel bence bu yaş için
yaşının genç olduğunu düşünüyorum fotodan öyle görünüyor,
ileride çok işler başarabilisin
yarışma içinse çok az zamanda yarışa hazır hale gelmen lazımki bence bu zor olur

bu vücutta bi adamı bu kadar yerdiğine göre senin öğrenci yarışmaya pek de iyi hazırlanmadı galiba:)

olaya az profesyonel bakmak gerek su tutmus bulk vucutlu bırı bu arkadsımız ve genc bırı ne dıyım yanı uff be duınyada esın yok olum sne varya hupersın ya mukemmelsın mı sulu ıste bulk adam dıyetını duzgun yapmamıs yarsımaya 3 ay var o hala bulk

hazırlandı sen o guzel kafanı yorma :)

sadece su atması yeter su an ıcın

arkadasa ben tavsıye verdım ıstesem gırme ya ne gerke var derdım dımı

evet eylulde yarısma ama sanırım pek yuksek degıl hedefın

cunku oldukca kısa bır sure kaldı su an yarısma formundan maks 5 kg yuksek olman en mantıklısı

zamanın kısıtlı gercekten ve sne su an bıle asırı bulksun

3 ay kadar bır sure kaldı

bence en cabuk sekılde dıyete gır ve sıkı kardıoya basla cunku bende aynı ketegorıye yarısmacı hazılıyorum su na sadece 2 haftalık bır dıyet ve su atımın yeterlı yarısmya cıkması ıcın

işi ciddiye al çünkü rakiplerin oldukça iyi olucak

ve benım onerım 75- de gırmen en mantıklısı

ev tabıkıde en onemlısı cıdden steroid almıyorsan gercekten saglık ıcın faydalı yarısma ıcın sacma bır sey yapıyorsun gerek yok dogal kalma hayallerıne

basarı beklıyorsan zamanın var su an ıcın en azından son 8 hafta bır defıne kuru yap yoksa cıddı olarak sadece bosuna yol parası verceksın

sakın yanlıs anlama bunları ıyılıgın ve hedeflerın ıcın soluyorum

Diyete ve kardioya başlayalı 2 - 3 gün oluyor. Önümüzde 3 ay var ve 88 - 87 kg geliyorum tartıda . 3 ayda 10 15kg veremiyceksek eğer yazıklar olsun bize :) 75- düşünmüyorum ama vücudumun şekline göre karar vericez artık. Boyum 1.77 olduğu için çok cılız kalabilir 75 -de..
Teşekkürler.

Diyete ve kardioya başlayalı 2 - 3 gün oluyor. Önümüzde 3 ay var ve 88 - 87 kg geliyorum tartıda . 3 ayda 10 15kg veremiyceksek eğer yazıklar olsun bize :) 75- düşünmüyorum ama vücudumun şekline göre karar vericez artık. Boyum 1.77 olduğu için çok cılız kalabilir 75 -de..
Teşekkürler.

Bence naturel olarak 3 ayda 15 kilo vermek yarışma öncesinde sana çok şeye mâl olur :)

Danny nin dediği gibi naturel kalma hayallerin varsada diğer yarışmacılardan çok daha önce diyete girmen gerekirdiki adele kaybetmeden form yakalıyasın.

Teşekkürler.

yani sakın kırıcı algılama dedıklerımı ama -75 sana daha uygun çünkü diyet dediğimiz olay ciddi birsey goruntunden eser kalmıcak

bence dıyetını paylas en azındna onu duzeltelım çünkü çok amatör düşüncelerle ilerliyorsun şu anda malesef

9 aylık çalışma

11 aydır bu sporu yapıyorum,fotoğraflar 9.ayımdan.Herkese iyi çalışmalar

Eklentiler

• Picture0001.JPG
    Picture0001.JPG
    24,3 KB · Görüntüleme: 613
  • Picture0002.JPG
    Picture0002.JPG
    14,5 KB · Görüntüleme: 599
göğüsü 1.80 boyunda biri ne kadar uzatabilir mesela ayaz'ın göğüs biçimi ideal.top gibi olmasını istemiyorum ayaz'ın boyu kaç mesela o kadar estetik biçime uzatmış

IMG00134-20120613-1010.jpg

IMG00135-20120613-1010.jpg

Bunlarda benden olsun... Kilo 100 boy 1.82... 1.5 yıldır yapıyorum... Kol 44.5 Omuz 143 cm... Önümüzdeki sene yarışmalara girmek için çalışmalara devam... :))

Back
Yukarı