Şuanda 88 kiloyum önümüzdeki yarışma için hazırlıklara başladık Allah'ın izniyle. Aktif olarak vücut geliştirme sporunda 3.yılım içerisindeyim .
![]()
ne gerçekte ne de forumda bu yaşta senden iyisini görmedim. tebrik ederim.thums:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Şuanda 88 kiloyum önümüzdeki yarışma için hazırlıklara başladık Allah'ın izniyle. Aktif olarak vücut geliştirme sporunda 3.yılım içerisindeyim .
![]()
ne gerçekte ne de forumda bu yaşta senden iyisini görmedim. tebrik ederim.thums:
Evet arkadaşın vücudu güzelde yaşını nerden öğrendin onu anlamadım?ne gerçekte ne de forumda bu yaşta senden iyisini görmedim. tebrik ederim.thums:
pek bir şey görememişin belliki![]()
bu vücutta bi adamı bu kadar yerdiğine göre senin öğrenci yarışmaya pek de iyi hazırlanmadı galiba![]()
evet eylulde yarısma ama sanırım pek yuksek degıl hedefın
cunku oldukca kısa bır sure kaldı su an yarısma formundan maks 5 kg yuksek olman en mantıklısı
zamanın kısıtlı gercekten ve sne su an bıle asırı bulksun
3 ay kadar bır sure kaldı
bence en cabuk sekılde dıyete gır ve sıkı kardıoya basla cunku bende aynı ketegorıye yarısmacı hazılıyorum su na sadece 2 haftalık bır dıyet ve su atımın yeterlı yarısmya cıkması ıcın
işi ciddiye al çünkü rakiplerin oldukça iyi olucak
ve benım onerım 75- de gırmen en mantıklısı
ev tabıkıde en onemlısı cıdden steroid almıyorsan gercekten saglık ıcın faydalı yarısma ıcın sacma bır sey yapıyorsun gerek yok dogal kalma hayallerıne
basarı beklıyorsan zamanın var su an ıcın en azından son 8 hafta bır defıne kuru yap yoksa cıddı olarak sadece bosuna yol parası verceksın
sakın yanlıs anlama bunları ıyılıgın ve hedeflerın ıcın soluyorum
Diyete ve kardioya başlayalı 2 - 3 gün oluyor. Önümüzde 3 ay var ve 88 - 87 kg geliyorum tartıda . 3 ayda 10 15kg veremiyceksek eğer yazıklar olsun bize75- düşünmüyorum ama vücudumun şekline göre karar vericez artık. Boyum 1.77 olduğu için çok cılız kalabilir 75 -de..
Teşekkürler.
Diyete ve kardioya başlayalı 2 - 3 gün oluyor. Önümüzde 3 ay var ve 88 - 87 kg geliyorum tartıda . 3 ayda 10 15kg veremiyceksek eğer yazıklar olsun bize75- düşünmüyorum ama vücudumun şekline göre karar vericez artık. Boyum 1.77 olduğu için çok cılız kalabilir 75 -de..
Teşekkürler.