Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
voltaj iyi niyetli olarak fotoğraf paylaşıyorsun ve bu takdir edilmesi gereken birşey.
Ancak kusura bakma ama ben sende herhangi bir değişiklik göremedim.
Mesela bazen bulk olursun iri görünürsün ya da define olur parçalı görünürsün. İlk fotoğraf paylaştığın zamanadan beri seni ne bulk ne de define göremedim.
Antrenman sisteminde değil de dinlenme ve beslenme düzeninde ciddi eksiklikler olduğunu düşünüyorum.
Voltaj ilk başlamadan önceki halini kastetmedim.
Bu başlık altındaki fotolarına bakarak yorum yaptım.
Vg. ye emek verdiğini düşünüyorum ve bu emeğin kaşılığını alman lazım.
Yani daha iyi olmanı istediğim için söylüyorum bunları.
Yine de yok ben gelişiyorum diyorsan sen bilirsin.
Çok iyi vücudun var dostum. Biraz karına çalışman lazım sanki. Karnında biraz yağ var gibi gözüküyor.
Bunlar da benim yeniden başlangıç fotoğraflarım:
Tavsiyen için teşekkür ederim. Eksiklerimin farkındayım(biceps, trapez, üst göğüs, karın, BACAK). Hamlığımı atma dönemindeyim 3 hafta sonra beslenme ve antrenman programı hazırlayacağım. Spor salonunda çalışıyorum.omuz, kollar ve sırt cok iyi ama göğüste aynı gelişme görülmemiş. evde mi calısıyorsun- spor salonundamı, spor salonunda calısıyorsan hocan ile göğüs antremanı hakkında konusmanı tavsiye ederim..
Forumda 3 sene önceye ait açmış olduğum konu var.Bence göğüslerde orantılı sadece kanatlar biraz fazla gelişmiş olduğundan göğüsler biraz geri gibi gözüküyor. Hocam yanlış anlama uzun süredir yaptığını düsünmüyorum ama genetiğin çok çok iyi yani bariz belli oluyor bruce lee tarzı vücudun var ince kütlelilerden
lethe gayet güzel yağlanma ama hacim kazanabilirsin
bence tebriği hakediyorsun