• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• 23062012294.jpg
    23062012294.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 550
voltaj iyi niyetli olarak fotoğraf paylaşıyorsun ve bu takdir edilmesi gereken birşey.

Ancak kusura bakma ama ben sende herhangi bir değişiklik göremedim.

Mesela bazen bulk olursun iri görünürsün ya da define olur parçalı görünürsün. İlk fotoğraf paylaştığın zamanadan beri seni ne bulk ne de define göremedim.

Antrenman sisteminde değil de dinlenme ve beslenme düzeninde ciddi eksiklikler olduğunu düşünüyorum.

voltaj iyi niyetli olarak fotoğraf paylaşıyorsun ve bu takdir edilmesi gereken birşey.

Ancak kusura bakma ama ben sende herhangi bir değişiklik göremedim.

Mesela bazen bulk olursun iri görünürsün ya da define olur parçalı görünürsün. İlk fotoğraf paylaştığın zamanadan beri seni ne bulk ne de define göremedim.

Antrenman sisteminde değil de dinlenme ve beslenme düzeninde ciddi eksiklikler olduğunu düşünüyorum.

akşama fotoğrafı editlerim ilk başlamadan önceki halim ile şuanki halimi yan yana koyar eklerim buraya. başlamadan önce 66 kiloyum şuan 11. ayın içerisindeyim 77 kiloyum ilk başta yağ oranım 16 idi şuan %14. (cardio yapmıyorum )

Son düzenleme:
Voltaj ilk başlamadan önceki halini kastetmedim.

Bu başlık altındaki fotolarına bakarak yorum yaptım.

Vg. ye emek verdiğini düşünüyorum ve bu emeğin kaşılığını alman lazım.

Yani daha iyi olmanı istediğim için söylüyorum bunları.

Yine de yok ben gelişiyorum diyorsan sen bilirsin.

Voltaj ilk başlamadan önceki halini kastetmedim.

Bu başlık altındaki fotolarına bakarak yorum yaptım.

Vg. ye emek verdiğini düşünüyorum ve bu emeğin kaşılığını alman lazım.

Yani daha iyi olmanı istediğim için söylüyorum bunları.

Yine de yok ben gelişiyorum diyorsan sen bilirsin.

hmm

anladım

şuan 11. ayımın ilk haftasındayım herneyse 10. aya girmeden 1 aylık ara vermiştim iş sebebiyle. yeni yeni toparlıorum zaten ama son 2 haftadır ölçülerde 1-2 cm artış oldu. 11. ay bittikten sonra 1 aylık bir cardiolu program yapıcam sonrası kısmet bakalım

Son düzenleme:
35 gün bitti. Yorum ve yardimlari bekliyorum.

Eklentiler

• 23062012(003).jpg
    23062012(003).jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 591
  • 23062012(004).jpg
    23062012(004).jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 575
  • 27062012(002).jpg
    27062012(002).jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 551
  • 27062012(006).jpg
    27062012(006).jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 524
Çok iyi vücudun var dostum. Biraz karına çalışman lazım sanki. Karnında biraz yağ var gibi gözüküyor.

Tsk kardesim , suanda karini pek umursamiyorum , bulk donemindeyiz , 2 eylulde turkiyeye bir tatil dusunuyorum , o tarihe 1 ay kala definasyon'a giricem o zamana kadar pek karin umursamiyorum , ondan sonra cut yapicaz .

Bunlar da benim yeniden başlangıç fotoğraflarım:

Eklentiler

• IMAG0098.jpg
    IMAG0098.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 744
  • IMAG0096.jpg
    IMAG0096.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 669
  • IMAG0097sd.jpg
    IMAG0097sd.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 720
Son düzenleme:
Bence göğüslerde orantılı sadece kanatlar biraz fazla gelişmiş olduğundan göğüsler biraz geri gibi gözüküyor. Hocam yanlış anlama uzun süredir yaptığını düsünmüyorum ama genetiğin çok çok iyi yani bariz belli oluyor bruce lee tarzı vücudun var ince kütlelilerden

omuz, kollar ve sırt cok iyi ama göğüste aynı gelişme görülmemiş. evde mi calısıyorsun- spor salonundamı, spor salonunda calısıyorsan hocan ile göğüs antremanı hakkında konusmanı tavsiye ederim..
Tavsiyen için teşekkür ederim. Eksiklerimin farkındayım(biceps, trapez, üst göğüs, karın, BACAK). Hamlığımı atma dönemindeyim 3 hafta sonra beslenme ve antrenman programı hazırlayacağım. Spor salonunda çalışıyorum.
Bence göğüslerde orantılı sadece kanatlar biraz fazla gelişmiş olduğundan göğüsler biraz geri gibi gözüküyor. Hocam yanlış anlama uzun süredir yaptığını düsünmüyorum ama genetiğin çok çok iyi yani bariz belli oluyor bruce lee tarzı vücudun var ince kütlelilerden
Forumda 3 sene önceye ait açmış olduğum konu var.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/fast-ya-16-kilo-60-t19457.html?t=19457
Hangi aralıklarda çalıştığım imzamda yazıyor.
Şu an 58-59kg civarındayım. Hedefim 2013 hazirana 70+kg define girmek.

Dayanamadım bu kadar fotoğrafı görünce :D Bunlarda benden olsun, 1.5-2 yıldır yapıyorum, 110 kilodan 70 kiloya düşüp bodye başladığım için derimde çatlaklar ve sarkıklar var bunun da tek çözümü kas kütlesini arttırmak bu nedenle epey bir hacimlenmem lazım

Şu an 1.72 boy 76 kiloyum, 90 a çıkıp seneye definasyona girmeyi düşünüyorum becerebilirsek tabi :D

Fotoğraf-0021 - Kopya.jpg

Fotoğraf-0018.jpg

Son düzenleme:
lethe gayet güzel yağlanma ama hacim kazanabilirsin
bence tebriği hakediyorsun

Evde kendi kendime 2 adet 5 kg lik dumbelllar ile çalışıyorum sayılır. 1-2 aydır uzman tv de gördüğüm yarım mekiği uyguluyorum ve aynı şekilde flexor beyin vermiş olduğu dambellarla çalışma programından göğüs için çalışıyorum ama hiç bir şeye dikkat etmiyorum.yorumlar ve tavsiyelere her zaman açığım. şimdiden teşekkürler ha unutmadan boy 1.80 kilo 69 yaş 19

Eklentiler

• foto.jpg
    foto.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 507
Son düzenleme:
Back
Yukarı