• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göktan maşallahın var definisyondüşünmüyor musun yaz bitmeden? Bence 6pack yakışır, başka bir mesajındada steroidden bahsetmişsinde bu vücuttada 1-2 kür var gibi?

yarışmaya hazırlanıyorum definasyon düşünmüyorum , teşekkür ederim

Bu da benden Çok net değil ama :)

Eklentiler

• 23072011998.jpg
    23072011998.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 795
Son düzenleme:
evet buda yarım yamalak definasyonumdan ;)

Eklentiler

• murinyooo.JPG
    murinyooo.JPG
    44 KB · Görüntüleme: 908
  • 04072011816-001.jpg
    04072011816-001.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 1.053
burda bacaklar daha büyük görünüyor, ya hep atletle mi dolaşıyorsun :D

Hahahha :lol::lol::lol::lol: Fotoğrafları genelde kardiyodan önce çekiliyorum.Kardiyo kıyafetlerim de belli. Hep aynı şeyler ... thums:thums:thums: Motivasyonu artırıyor :D Bacak meselesi de ışıktan dolayıdır.

Son düzenleme:
1 haftadır 50 günlük dietimi bozdum tatile gittiğim için, daha önce bacak pozu eklmemiştim,buyrun boy 172,kilo 65

Eklentiler

• bbb1.jpg
    bbb1.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 764
Merhabalar, resimlere baktım;aslında çok başarılı bir vücudum yok.
Spor salonuna başlamadan önce kulaktan dolma bilgilerle dambıl çalıştım evde. Bir hafta önce spor salonuna başladım ve soğuk olarak bir resim koymak istiyorum. Her türlü yoruma ve öneriye açığım, teşekkür ederim :)

d9738ca5.jpg

bir resmde benden... yaklaşk 1 yıldır düzenli olarak çalışıyorm. omuzum saaktlandığı için 2 aydr çalışamıyorm... omuzun sakatlığı geçtkten sonr yeniden antremanlara başlayacağım..konunun devam etmesi için bende bir resm eklemek istedim. saygılar..

tricep antrenmanını söyleyebilri misn,çok başarılı

teşekkür ederim 60. sayfa sonunda relax halde bir resmim daha var, avatarımda kendime ait.

aslında uye resımlerınde konu acıcaktım ama kötü form resimleri bunlar 4-5 ay sonra son formumu atarım.

güzel sözlerin için teşekkürler

Back
Yukarı